- 15 Eylül 2009
- 65.209
- 11.671
- 2.993
lan bunlar ozili bile sadece orta acmasi icin kullaniyorlar
süper yav
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
süper yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Min 3-1 alır fb ben 5-1 skor aldım şuanBeyler cidden umitlenmeyin iy berabere olur 2yari baski yapar atar fener
Reklam panolarında falanda dönüyor renktaş. Bein izinsiz logo kullanımından dava açsında şenlensin ortalıkBunlar yine yayinci kuruluşa takmiş, galiba yayin ihalesini Acuna yada Sadettin Saran grubuna verilsin diye uğraşiyor, Karbonat maçtan önce sallamış Bein TV ye..Ekli dosyayı görüntüle 115135
Caner daha tehlikeli toplar kullanıyordu, Özil'in kullanması çok daha iyi oluyorlan bunlar ozili bile sadece orta acmasi icin kullaniyorlar
süper yav

7-1 abartı değil mi rtsş ben 5-1 skor aldım o olur ama bakMaç çok rahat döner. 7-1 bitmesi olası.
Bunlar yine yayinci kuruluşa takmiş, galiba yayin ihalesini Acuna yada Sadettin Saran grubuna verilsin diye uğraşiyor, Karbonat maçtan önce sallamış Bein TV ye..Ekli dosyayı görüntüle 115135
Haftaya lazyo maçında hakemin Bahattin yada palabıyık olması için epey bastirirlar
Bein sport açıklama yapsa ulan totoş senin kulübüne senin yayınına milyonlar veriyorum oynattığın futbolun içine sıçayım dese yeridir her hafta her hafta bir tantana peşindesiniz ezikler yaBunlar yine yayinci kuruluşa takmiş, galiba yayin ihalesini Acuna yada Sadettin Saran grubuna verilsin diye uğraşiyor, Karbonat maçtan önce sallamış Bein TV ye..Ekli dosyayı görüntüle 115135
Yanlış kullanıyorlar izlediğim kadarıyla geriden oyun kurucu rolünde. Adamın zaten kondisyonu yok harcarlar bu şekildeBunlar mesuta maximum 3-4 maç daha sabreder herif hicbirsey yapmıyor ortada al gülüm ver gülüm
Caner yine her topu rastgele ceza sahasına doğru atıyor. Böyle devam caner aferin. Tehlikeli atak gelişmiyor sayesinde. Birde taçlara hırsla koşması yok mu. Azimli çocuk her hafta 11 de olmalı.