Rezaletler sıralı tam liste:
* Caner hakeme maç boyu avazı çıktığı kadar bağırdı, azarladı. Hakemin duymazdan gelirkenki hali üzücüydü, acınası şekilde terse koşmaya çalıştı bu anlarda. Biraz kızardı ama o sarıyı göstermeye cesaret edemedi. Sonunda gösterdi çünkü Caner'in iki sarı alma ihtimalini doğuracak kadar zaman kalmamıştı artık. Rahat rahat daha önce 2-3 kere göstermesi gereken sarıyı sonradan gösterebildi.
* Hakemin tereddütte kaldığı faul pozisyonunda uzunca düşünüp, ''faulü çaldım ama hangisine çaldım bilmiyorumki. Napacaz şimdi, fenere vereyim'' mantığıyla hareket ederken yüzündeki tuhaf ifadenin yine herkes farkındaydı.
* Diğer bir sürü pozisyonda devam dedikten sonra fener sahasına bakıp defansı yerinde görmeyince hemen kararını komik şekilde bozması ve yine anlamsız bir yüz ifadesi. Donuk ve aslında morali bozuk.
* Maçın sonlarına doğru Ozan'ın kendi sahasında kaptırdığı kritik topta yaptığı faulün kesinlikle kart olması ve akabinde Serdar'ın da topa vurup oyunu aksattığı nedeniyle sarı görmesi gerektiği halde yine hakemin hiç birşey olmamış gibi faulü kullandırması. ( Burdan sonra hakemin sabrı taşmaya başlıyor. ''Tuhaf ve komik kararlar veriyorum, bunlar için diğer takımı doğruyorum ama bir tane gol atmayı beceremediler'' hissiyle uzatmalarda normal kararlar vermeye başlıyor ve 5 dakikada maç başından beri verdiği izlenimi değiştirebileceğini düşünüp tarafsız yönetmeye başlıyor.
* En dikkat çekeni ise hakemin Göztepeli oyunculara karşı tavrı, beden diliydi. Göztepe oyuncuları haksız kararlar için itiraz ettiğinde ''kararım bu, uzatmayın'' tavırları gözden kaçmadı. fenerlilere ise daha sakin ve açıklayıcı, çözüm odaklı çok anlayışlı bir ebeveyn gibi görüntü çizdi. Bu tavırların anlamı Göztepe oyuncularına ''fenerbahçeyle aynı kefede kararlar beklemeyin, Kadıköy'deyiz halden anlayın'' mesajı vermekti.
* Hakem uzatmalarda imajı düzeltebileceğini sanıp normal yönetmeye başladı ve her şeye rağmen yine haklı olan kazandı. Mutlaka başka şeyler de olmuştur maçta tuhaf ama aklımda kalanlar bunlar. Göztepe'yi tebrik ederim.