⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Kazandık ama çok ciddi sorunlar var. Bu şekilde şampiyon olabilirmiyiz bilmiyorum. Mostafa gelmese bu maç ya berabere biterdi yada yenilirdik.

Maçı izlemedim buradaki kötümser yorumlara dayanarak tam yerim kötü oyunu kaldı 4 maç hepsini alıp milli araya kidrta kudurta görmeliyiz. Ayrıca forumdaki kuşlara prim vermeyelim.

Ankaragücü maçı da zor geçer eminim.

Ondan sonra Sivasspor biraz dişli takım, daha ciddi oynarız gibi.

Sonra Kayserispor deplasmanı oda kolay gözüken maçlardan.

Sonra Rizespor da zor rakiplerden.

2 0 skor gayet iyi ikiğnci yarı yine yoğun bir tempoya gireceğimiz için takım kendini sıkmadı doğal bu.

Mactan once Hoca sacmaladi diye yazdim. Bazi akradaslar tepki gosterdi.. Evet hala hoca ilk 11de sacmaladi diyorum.

Zemin çok kötü
Oynanan oyundan tatmin olmadık ama
3 puan iyidir
Belhanda citroen git bu takımdan

Takım skoru bulunca rölantiye aldı malum haftaiçi de maç var gayet güzel gidiyoruz yarınki maçı rahatça izleyebiliriz artık kötümser yorumlara da diyecek yok her maçı 10 0 kazanmayı isteyen kesime birşey beğendiremezsin kazandık 3 puanı aldık bitti

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynı zeminde Erzurum bizden etkili top oynadı her şey zemin değil. Geçen hafta aynı kadro yine b.k gibi oynadı iyi bir zemin üzerinde

Takım tamamen sonuca oynadı, sıkıcı geçti. Belhanda girdi adamları pozisyona soktu.

Geri
Üst Alt