⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

bugün zeminle ilgili paylaşım var mı acaba?maçı geçtim sakatlık meselesi öncelik duruma geldi neredeyse.bu kadar kırılgan olmuşuz ki her en ufak bi sıkıntılı durumda oyuncular sakatlanıyor uzunca.kırılgan derken oyuncularımız kırılgan olmuş sakatlık konusunda.

şampiyon olmak istiyorsak kazanmaya devam etmeliyiz. sağlam bi mesaj vermek lazım.kötü oynamadan yeterki sakatsız belasız nazarsız olsun 1-0 da galip gelsek önemli olan 3 puandır.

bu ligin şifresi hızlı başla erken fişi çektir.alanyayıda bu oyunla yendik sadece farkı açacak golleri kaçırdık ,kaçırmasaydık allahın izniyle çok rahat bi galibiyet olacaktı.15 dkk da bizimde 3 net pozisyonumuz vardı hemde alanyaya karşı denizliye değil.

Taylan'ın sağlık sıkıntısı yoksa Taylan başlamalı.

Ama hocanın Etebo'yu 11 başlatmama ihtimali yok.

önümüzdeki 5 maçı da kazanırsak bu rekor egale edilecek. Aynı sezondaki galip rekorunu bilmiyorum, bilen varsa söylesin
abd.webp

Muslera
Yedlin-luyi-marcao-ömer
Feg-belhanda-gedson-kerem
Mohamed-onyekuru

ilk 10dkda fişi çekip kalan 80dkda farka koşmalıyız

o zeminin 10 günde düzelme şansı var mı? muhtemelen yine patates tarlasında oynayacağız. sahanın ortasından tır mı geçirdiniz arkadaş ya.

yine zemine göre kadro bekliyorum. durum vahimse kerem - etebo 11 çıkar.

etebo
kerem - gedson - kılınç - arda
mohamed

65 öncesi değişiklik yasak olduğu için,

70 >> fegh, onye
79 >> belhanda
89 >> taylan, babel

MS 4-0

Mohamed(2), Luyindama, Kılınç.

Hem biz hem sikeciler çok sakat veriyoruz 8jk bizim jadar sakat verseydi Sergen çoktan Veli efendi de kupon doldurmaya baslardi

Geri
Üst Alt