⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Mehmet Göktuğ Bakırbaş oynayacakmış kalede. İnşallah devleşmez. Normalde 4-5 atmamız lazım rahatça.
Golün geciktiği her dakika strese gireriz erkenden fişi çekmek gerekiyor. Fenerbahçe'nin içerde Göztepe'ye kaybetmesi ile organize kötülüğün tüm üyeleri gözlerini bu maça çevirdiler bile. Çok dikkatli bir şekilde çıkıp topumuzu oynayıp inşallah kazanacağız. Antalya ve Kayseri maçları gibi süpriz puan kaybı olmayacak inşallah.

maçın olimpiyatta ya da başka sahada oynatılması için bi çalışma yapılacak mı ?f5 yenilmişken elimize geçen bu fırsatı kaçırmayalım düzgün bi zeminde oynamamız lazım.mustafanın kaydığı yer bile duruyormuş karıköyde.bizim sahada karıköyün sahasından farkı olmaz tahminen.

Maç Olimpiyatta oynanmalı bu fikre destek vermeyen başka takım tutsun. Şikecilerin zemininden beter bizim zemin şu an. Herkes sosyal medyada maçın olimpiyatta oynanması için büyük hesaplara tweet filan atsın. Ben dün onlarca hesaba attım

Maç Olimpiyatta oynanmalı bu fikre destek vermeyen başka takım tutsun. Şikecilerin zemininden beter bizim zemin şu an. Herkes sosyal medyada maçın olimpiyatta oynanması için büyük hesaplara tweet filan atsın. Ben dün onlarca hesaba attım
cl finali meselesinden dolayı bakım görüyormuş ve rüzgar panelleride yapılmış.şuan sanırım en iyi seçenek olarak duruyor.karagümrük mü oynuyor acaba olimpiyat stadında

biz şimdi yanılmıyorsam 3 puan kargalarada fark atmış oluyoruz değil mi?çünkü bizim bay geçtiğimiz 12.haftada iki şikeci kardeş yenildiler.

Uzun zaman sonra şu maç ile beraber foruma dönmüş olacağım. Umarım zemin biraz toparlamış olur. 2-0 3-0 gibi net bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum inşallah.

Tam konsantrasyonla rakibimizi ciddiye alarak mücadele edip kazanacağız. Kolay maç yok, biz sahada herkesten fazla mücadele edeceğiz çünkü biz GALATASARAYız.

Aslında en zor maçlar bu tip maçlardır.Çünkü çok zor bir deplasmanı kazanıp döndük.Önümüzde nispeten daha kolay rakipler var ancak burdaki esas rakibimiz ''Rehavet''.Bugün karbonat erol ve saz arkadaşları kesin kazanırız kafasıyla çıktığı göztepe maçında 10 dakika olmadan golü yiyince ben nerdeyim şokuna girdi.Fatih hocanın oyuncularla birebir konuşması lazım.Rakip kim olursa olsun küçümsememeleri lazım.

büyüttüğümüz galibiyet serisi, kuşların konsantrasyonunu, inancını, motivasyonunu her yenisinde daha da katlanarak yok ediyor. en önemlisi kendi oynadıkları maçları da etkiler hale geldi.

seriye devam.

erzurum oyuncuları acaba direktif alır mı sakatlamaya yönelik oynayın diye.baktılar maç gitti elde kaldı gs oyuncularını sakatlamak.bu ligde herşey beklerim

Geri
Üst Alt