⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Galatasaray karakterini ortaya koyarsa bu maçı kazanır. Peki koyabilecek mi? Bilmiyoruz. Her ne kadar son haftalarda formda da olsak takım hala güven veren bir görüntüde değil. Hala sanki bir şeyler olacak da çok basit alakasız bir takıma karşı puan kaybedeceğiz gibi duruyor.

Bu yüzden hiçbir maça kolay gözüyle bakmayıp konsantre olmuş bir şekilde oynamalıyız. Erzurum kötü bir takım. Üstelik İstanbul'a eksikleriyle gelecek. Kalecileri yok. Ama unutmayalım ki düşme potasında bir takım. Bu hafta evinde net skorla yenildi, eksikleri var, düşme hattında bir takım. Tüm bu olumsuzluklar takımı agresif hale getirebilir ve hayatlarının maçına çıkabilirler. Baskılı hızlı takımlara karşı hala iyi değiliz. Farklı bir senaryo üretirlerse hiç ummadığımız şeyler olabilir.

Bu yüzden Galatasaray'ın şampiyon olduğu senelerdeki parola devreye girmeli.

Her maç final tadında olmalı, her maça zor gözüyle bakmalı ve tüm bunların özeti KONSANTRASYON!

yanlız ihale bana kalmaz inşallah ama değinildiyse denk gelmemişim . allah korusun mustafa cezalı duruma felan ya da oynayamayacak bi hafif sakatlık dahi olsa forvetimiz yok .ikinci yarıya başladığımızdan beridir mustafa ile oynuyoruz ,falcaoya güvenmiyorum artık sakat adam,babel bir gol atar 6-7 maç atamaz ,kuru gizli golcüdür sahne alır ama net golcü değil halil soru işareti oğulcanla forvet oynadığımız dönem oldu o da sıkıntı .

hepsini geçtim mustafa gibi komple bi forvet yok.adam top indiriyor yardıma geliyor dağıtım yapıyor tek vuruş yapıyor.mustafaya inşallah hiç bişey olmaz takımdaki diğer oyuncularada tabii ki.şuan gerçekten takımdaki alternatifi tüm yönüyle olmayan tek bölge şahsi fikrim

Muslera'sız ve Forvetsiz buralara kadar geldiysek, bundan sonra Şampiyonluk bizim elimizde, Fatih Terim kafasi rahat ve istedigi kadro oldumu fena konsantre oluyor..

terimin takımları her zaman agresif sürekli koşan mücadele eden tempolu takımlardı ,adamın mantalitesi mi değişti yoksa kondisyonerlerde mi bi sıkıntı var,piri geldi ve piri ile biz çok ciddi kondisyona sahiptik bi önceki terim döneminde ,rakiplerimizi ezerek oynuyorduk ve sadece kondisyonla bile aldığımız maçlar bile olabilir.
piri bu defa geldiğinde dedim gene o günlere döneriz ama hiç öyle olmadı.yani alanya deplasmanında ne kadar taktik olarakta geride oyunu kabul etsek bile biz alanyayı pert etmeliydik dilleri dışarda olmalıydı.mental midir yoksa iyi kondisyona mı sahip değiliz

Geri
Üst Alt