⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Erzurum süper lige ilk çıktığında da kolay rakip olarak görülmüştü ama sahamızda 1-0 kazanmıştık
gol 75 de Maicon'dan gelmişti
Dikkatli olmakta fayda var. Hele şu andan itibaren takım her maça final gözüyle bakıp öyle çıkmalı

o maçın daha ilk yarısında sakatlıklar yüzünden 3 değişiklik yapmıştık ki çok garip bir maçtı. bizdeki kariyerine gayet iyi başlayan emre akbaba'nın da ayağını kırdığı ilk gündü. muhtemelen hocanın fernando'ya karşı tavrı da o gün sakatlanıp çıkmak istemesiyle başladı.

Erzurum süper lige ilk çıktığında da kolay rakip olarak görülmüştü ama sahamızda 1-0 kazanmıştık
gol 75 de Maicon'dan gelmişti
Dikkatli olmakta fayda var. Hele şu andan itibaren takım her maça final gözüyle bakıp öyle çıkmalı
En zor maçlar bunlar.O maçta da Emre Akbaba sakatlanmıştı.İnşallah sakatlık kırmızı kart olmadan kazanırız..

Alper Ulusoy denen tetikçi de ağır eyyam yapmış yine o maçta
....
GS düşmanları sıralı listede ilk sıralarda
Bana göre Mete-Cüneyt-Arda üçlüsü daha çok düşmanlarmış gibi geliyo.Özellikle Mete'nin maçları hep zor geçiyo.Nefretle geliyo bizim maçlara.Cüneytse derbilerde hep karşı tarafa yakın yönetti.Ozan'ın golünde Var olmasa iptal de edilmezdi.Beşiktaş maçlarında hep var.Ya hakem olarak ya da Var'da oluyo.Arda ise Fbli gibi maçımızı yönetiyo..

Yönetimler birbirine nispet için hiç bir fırsatı kaçırmıyor. Bunu lehimize kullanabiliriz.
Twitter da yöneticileri etiketleyerek kampanya başlatalım.
"FB yöneticileri Olimpiyatta oynamayı akıl edemedi, patates tarlasında oynayıp kaybettiler. Siz farkınızı gösterin" gibilerden.
Maç Olimpiyatta oynanırsa bu hem bizim oyunumuza olumlu katkı sağlar, hem de stat zemini dinlenir, toparlanır..

Son düzenleme:
En son ne zaman geriye düştüğümüz maçı çevirmiştik? Biraz düşündüm ama hatırlayamadım.

Açıkçası geriye düşünce ne yapacağımızı merak ediyorum ama görmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt