⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Etebo ve luyindama nin olduğu kadroyla iyi futbol oynama şansımız yok hele ki böyle kapanan takımları zor açarız..
Maalesef hoca kazanan takım bozulmaz ezberine çok takılıyor..

Hayir donk fener maçına kadar çok iyiydi neden kesildi bu adam anlamadım.. Takimin oyunundaki en kilit adam taylan ile beraber..

Feghouli donk ve taylan acilen monte edilmeli...

Muslera farkı son 7 maç 3 gol yedi aslanım

Hâlâ iyi futbol bekleyen var. Artık şampiyonluk maçları geldi çattı. Önümüzde öyle bir fikstür var ki puan kaybedeceğin maç sayısı çok az. Maçlarda kaç gol attığımızdan, nasıl oynadığımızdan önemlisi maçları kazanmak. İyi oynayana kupa vermiyorlar. Daha çok puan toplayan hedefe ulaşıyor. Yani önümüzdeki maça bakalım.

Takım vites küçülteyim derken bazen saçmalıyor. Onyekuru hiç yoktu maçta. Daha erken çıkabilirdi. Gedson da anlık mücadeleler dışında yoktu. Bazı pozisyonlarda Luyi - Marao da saçmaladı. Yine en beceriksiz Ömer'di.
İyi futbolla puan mı alınmıyorda beklemeyelim .
Futbolda ki bariz en şaçma yaklaşım
Sonraki sezon avrupa da elimize veriyorlar

Etebo ve luyindama nin olduğu kadroyla iyi futbol oynama şansımız yok hele ki böyle kapanan takımları zor açarız..
Maalesef hoca kazanan takım bozulmaz ezberine çok takılıyor..

Hayir donk fener maçına kadar çok iyiydi neden kesildi bu adam anlamadım.. Takimin oyunundaki en kilit adam taylan ile beraber..

Feghouli donk ve taylan acilen monte edilmeli...

Donku satamayız ama luyinin 10 m değeri var oynarsa sürekli.

fatih hocam kerem'i niye kalayladı o kadar anlamadım. çok kızınca içeride boşta adam var pas vermedi sandım ama kimse de yoktu...
Keremle bir derdi mi var anlamıyorum bu adamın. Takımda göze hoş gelen top oynayacak tek topçu var onu da 82-83 de oyuna sokuyor her maç. Bizimle inatlasiyor sanki iyi oynayan adamı oynat işte be adam küstürmenin ne manası var. Başlarım ardasina bilmem neyine. 2-3 maç 90 dakika oynasa bugünkü pozisyonu sokardı. Her maç 7 dakika nedir çocuk ısınamadan maç bitiyor.

Zemin duzelir mi? Var mi bunun ornegi? Milli maclara 1 ay var

Hemen hemen her atağımız sağdan gelişti Ömer ve Onyekuru gördüğüm en teknik ve yaratıcılık yoksunu kanat olabilir özellikle Ömer

Ne biçim bir futbol oynadık bu akşam ya. Hocam nedir bu takımın hali, hele ikinci yarı tam bir felaket. Azıcık kaliteli bir takım olsa bu akşam bu futbol ile mümkün değil kazanamazdık. Takımda muslera ve marcao haricinde iyi oynayan yoktu.

Kudurun

tenor.gif

Geri
Üst Alt