⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Takımın hala biraz zamana ihtiyacı var. Onyekuru Gedson henüz tam açılmadı. Birde zemin içine etti herşeyin. Futbol tatmin etmesede iyi kötü ne yaptığını biliyo takım ama çok daha iyi olması lazım.

Oyun da skor da tatmin etmedi.

Gövde gösterisi yapmamız gereken bir maçtı çok net. Rakiplerin moralini bozacağımız bir maç olsun istiyordum ama berbat bir futbol izledik.
öyle bir kadroya da futbola da sahip değiliz neyazıkki. drogba,sneijder,burak lı kadro o güveni veriyordu sadece uzun yıllardır. önemli olan kazanmak bu aşamadan sonra ama hoca futbolumuzu düzeltme adına bir hamle de yapmalı çünkü bjk vites yükseltmiş durumda.

iyi oynamadık bunu zemine bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum. falcao babel belhanda 3lüsüyle sene sonu yollar ayrılmalı onlar oyuna girince ekran başımda benim modum düştü yav

İkinci yarı çok pozisyon verdik, Muslera kurtardı yine bizleri.

Oyuna müdahale edemedi hoca. Oyuna aldığı belhanda hiç oyuna girmedi, Babel ha keza.. anlamadığım bir konu iki hızlı oyuncu oyunda olunca defans yapamıyorlar mı? Öyle olsa bile Babel kurudan daha mı iyi defans yapıyor? Malesef hocada forma adaleti olsa Babel oyuna girmez ikinci yarı Kerem ile başlar ve bu maçtan sonra da bir daha belhandayı oyuna sokmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zemin uzaktan çok kötü gözükmüyordu ama oyun içinde topun durumundan iyi olmadığı belli. Luyindama uzun yap atıyor normalde sahada durmaması lazım topun top olduğu yerde kalıyor.

Okan yada fatih oynasaydı şu 8 haftada şu an başka şeyler konuşuyorduk tehlike çanları çalıyor olurdu

EvQKijbXICoWE87

Ilk golde de vardi emre kilinc. Gecen haftada 3 puani aldi. Fener macinda golu hazirlayandi???

Yahu bu adam tam olarak takımın orta sahasında oynuyor bütün maç boyunca kendisine hazırlanan derin toplara hareketlenip pozisyon yaratıyor bu adamın takım oyununa katkısı nedir ?

Geri
Üst Alt