SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

Kim iyileşti kim covid şimdi iyice karıştı ortalık

Fener bir şeyler oynasa şans vereceğim de yani oyunu ne kadar gelişebilir

Avcının tssini fazla izlemedim yine başaktaki gibi yavaş tempolu pas oyununa devam mı ediyor?

Gol yemeyelim de illaki 1 tane atarız taktiği ile oynuyor.
Fbye ters gelebilir o vakit. Fb genelde önde oynayan şuursuz baskı yapan rakiplere karşı daha kolay pozisyona giriyor. Tsnin ortasaha covid movid olmazsa daha sağlam duruyor, fbyi kanatlara iter osai şapkadan tavşan çıkarıp bi penaştı almazsa duran top harici gol atmaları zor gibi duruyor. Beraberlik veya 1-0 ts galibiyeti olabilir o vakit

Yine başlamış şikeciler Gustavo üzerinden algı yapmaya. Oynaması maç günü belli olacakmis falan filan. Oynamayacak işte böyle yalan dolan işlere girmeyin be kardeşim, girmeyin. Allah sizin gibi kulübün belasını versin be.

Fbye ters gelebilir o vakit. Fb genelde önde oynayan şuursuz baskı yapan rakiplere karşı daha kolay pozisyona giriyor. Tsnin ortasaha covid movid olmazsa daha sağlam duruyor, fbyi kanatlara iter osai şapkadan tavşan çıkarıp bi penaştı almazsa duran top harici gol atmaları zor gibi duruyor. Beraberlik veya 1-0 ts galibiyeti olabilir o vakit
Nwakame Ekuban ikilisine bağlı bence her şey.

Djaniny çok faydalı oynuyor ve bunlara alan açıyor fazlasıyla.

Avcının tssini fazla izlemedim yine başaktaki gibi yavaş tempolu pas oyununa devam mı ediyor?
1-0 lık Antep maçlarını izlemiştim
Golü attıktan sonra full geri yaslanıp kontradan şans bulmaya çalıştılar
Antep o maçta çok da kötü oynamamıştı ama önemli fırsatları harcadı bazı futbolcular

Trabzon'a güvenilmez o yüzden sifir beklenti ile izleyecegim maci.

Trabzonspor'da yapılan covid19 testlerinde Serkan Asan, Arda Akbulut, Uğurcan Çakır ve Lewis Baker'ın virüsü atlattığı tespit edildi. 4 oyuncu da aksi bir durum olmaması halinde Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek.

Senad Ok: "Bugün Gustavo’nun MR’ı çekilecek. Gustavo'nun Trabzonspor maçında oynaması zor görünüyor." (Radyo Gol)

Erol'u göndermezler. Bu sezonu tamamlar.
Bence Trabzon maçında beraberlikte bile gider.

Son dönemde Ozan Zeybek epey isabetli öngörülerde bulunuyor.
Sabah konuşmasında Emre B'nin tüm oyuncularla toplantı yaptığını ve oyuncuların neredeyse hepsinden Erol B ile ilgili dert yandığını söyledi.
Hatta isim isim hangi futbolcunun ne dediğini biliyorum dedi.
Maçtan önce bile bir hareket yaşanabilir ama puan kaybında kesin gibi dedi.
Hatta sürekli Emre B. bir gün FB'nin TD'si olacak diye söylüyor. Yakın zamanda mı sorularına yanıt vermiyor.

Aynı Ozan Zeybek bizim maçtan önce de Gustavo'nun maça yetişmeyeceğini hatta sonrasında bile 3-4 hafta oynamayacağını söylemişti.
Yani içeriden epey iyi kaynağı var.

Geri
Üst Alt