SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

Eveet Aspor muhtemel kadrosu Thiam hariç doğru çıktı. Bunlar kafayı sıyırmıs olsa gerek.

Fenerin kadroyu şuan gördüm.Cidden ben öyle yok fenerin trabzona falan şansı tutuyor bilmem eğer fener şu kadroyla trabzonu yenerse ilahi bir güç fenerbahçelidir yoksa futbolun mantığı içinde şu kadronun trabzona karşı durma ihtimali yok.Yenerlerse yani böyle bir şans olamaz zaten bu balla bi de şampiyon olsunlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altay Bayındır
Gökhan Gönül - Serdar Aziz - Tisserand - Attila Szalai
Mert Hakan - Jose Sosa
Osayi Samuel - Mesut Özil - Pelkas
Thiam​

Bu orta sahada mücadele edecek kimse yok. Bakasetas ilerde istediği herşeyi yapar diye düşünüyorum. Ayrıca berat tek başına oradaki sertliği ele geçirir. Anlamsız şeyler yapmışlar. Bakalım maç baslasin görcez. Trabzon salaklık etmezse farka gidebilir

trabzon kazanırsa kafa kafaya olacak fenerle.

yarışa da dahil olacaklar

Şikecilerin kadrosu b.k gibi. Szalai sol bek orta göbek çok yumuşak. Sakatlık olmazsa Trabzon bu maçı rahat alır. Trabzon'un potaya girmesi umarım sıkıntı olmaz.

Erol sezon içinde döndüğü 3'lü savunmadan sonra son kurşununu atmış. Tutarsa sezonu bitirir, tutmazsa bu gece kovulur.

Szalai'nin ayakları fena değil gibi bakalım sol bekte ne yapacak

Herkesin Fener'den puan kaybı beklentisi var 11 de eleştiriliyorsa Fener o maçı alır maalesef arkadaşlar iyi oynamaz ama işte öyle böyle götürürler neyse Fener sorun değil her maçları zor bu ekiple.

Fenerin orta saha uclusunu topla bir adam etmiyor sosa mert hakan savunma yapacak eger bildigimiz gibi gevsek gevsek oynarlarsa donen toplarin hepsink trabzon alip baski kurar

Aspordaki Ozan Zeybek 2-3 gun once vermisti fenerin kadroyu,dalga geciyodu programdakiler herifin dedigi kadro cikti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fb'nin orta saha pamuk helva gibi. kanatları desen yardıma gelmez. bu maçı verirse avcı + hakem verecek fenere.

Geri
Üst Alt