SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

Tescilli sikeciler alacak maçı, haftaya yine takilacaklar, benim dualarım Erol gitmesin üzerine. TS yenerse gider, bırakın gitmesin...

Emre,resmen ortasahayi tsye vermiş ts için şu maçta seyirci olsa berabere bile kalamazdi

Su kadroyu tsnin follofos etmesi lazım.

Ts ilk golü atarsa farka koşabilir

Fb net puan kaybeder kağıt üstündeki kadroya göre sertlik katacak oyuncu yok

bide bu yağız geçenlerde caneri eleştirmişti niye eleştiriyo demiştim adam sonra kadro dışı kaldı,nazımın kavga olayıda doğru heralde nazımda kesik yemiş,ozanın olmamasıda garip geldi enteresan işler oluyor fbde

fbliler mağlubiyeti istemem ama yan cebime koy tarzında bi oyun oynayıp kaybedip erolu sepetlemek isteyeceklerdir

tsde wakayeme bakasetas ve ekuban iyi oynarsa enteresan bi maç ve sonuç görebiliriz

Diğer elemanları kesmesini anladık ama memeli abazayi neden kesmiş mhy en çok sovdukleri adam

Fb bu kadroyla net daha iyi oynar.
Eğer totem dalga filansa bisey diyemem :) ama yumuşak bir orta saha islemeyecek bir sol kanat iki statik oyuncu. Ortasahayi ve sol kanadı rakibe veriyosun açıkçası ben fenerin aşırı kötü bir tercih yaptığını düşünüyorum. Trabzon saçma şeyler yapmazsa çok net kadrosunun daha üstün olduğunu düşünüyorum

emre bel*zoğlu'nun fatih hocama "hocam bu maç arda 11 başlasın" dediğini hayal edin
Basket topu gibi atar

ElbwALPWMAACJ9l

trabzon bi sacmalik yapip kirmizi kart filan gormese bari , Cuneyt sever kirmizi kart ile penalti vermeyi

50 devre oynandi simdidiye kadar (25 mac)

20 devre istatistiklere göre fb üstün oynamis rakiplerine göre.

bu da 10 mac yapar. fb'nin galibiyet sayisi ise 16

fazladan karambole aldiklari galibiyetleri teker teker iade etmeleri gerekiyor bu oyunla

inanilir gibi degil bunlarin bu puanda olmasi. cücü basta olmak var hakemleri didik didik edecektir maci. yasar kemal penalti+kirmizi kart+duran top falan bol bol oyunu durdurmak isteyecektir

Trabzonun olayı ölü feneri diriltmektir, fener her şekil alır
Bize yarayanı da beraberliktir

Geri
Üst Alt