SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

5cb68e0097ee3698a313f60c016a85e08dc3cf24.jpg
Yok yav ciddi yazdım bunu :D
O iş @Vasfi Vural reiste

Bu maç beraberliğin ağır bastığı sonucu görmek çok zor değil.

Trabzonspor genelde butür Kritik maçlari kaybediyor, insallah bu sefer yaniltir bizi seyircisiz olmasi avantaj Trabzonspor için..

Aslinda trabzonun almasi lazim. Ama su da var; fbde gidisat kötü oldugunda trabzon hep imdadina yetisir fbnin. O yüzden bilemedim.

Trabzonu komadayken yakaladık resmen.. sessizce yendik...

Adamlar şaha kalktı hakem sıçıp sıvamazsa yarışta kim devam diyecek öğreneceğiz...

Şaka maka trabzon un ilerisi ölüm hattı gibi

Trabzon akilli olmali yeneriz diye saldirirlarsa adamlardaki uc zenci acik alan oyuncusu mutlaka gol atarlar topu rakibe verip cikarlarsa trbazon rahat kazanir ama trabzonda akil yok yardir yardir saldirip gol yerler

Malbace'ye kayacaklar kacari yok. Beraberlikte isimizi gorur. Biz koyalim gecelim de...

GSC’nin arzu ettiğinin aksine bizim için hayırlı sonuç beraberliktir

trabzon çok daha ciddi bir rakip bizim için
Ama fenerin de umutlarını yitirmesi lazım

O yüzden beraberlik en iyi sonuç olur

Ts'nin 6 puan önündeyken, ilk maçta herifleri yenmişken, içerde ts ile maçımız varken ne beraberlik istemesi yaw. Ts çaksın geçsin.

Deplasmanda saçma sapan bir iyi istatistiği var Fb'nin.İç sahada bu performansın üzerine deplasmanda normal bile olsalardı kötü demiyorum bak,şimdi 7-8 puan geridelerdi.Bir tokat zamanı geldi bence deplasmanda.

İki tarafı da memnun etmek zorunda oldukları bir maç. Her iki takıma da 3 puan verme imkanları olsa hiç düşünmeden verecekleri maç.
Büyük ihtimalle berabere bitecektir.

Geri
Üst Alt