Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
Topu vermenin dogru yol oldugunu belirtti yine erol mac sonu. Topu trabzona birakirsa Nwakaeme felc eder fenerbahceyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avci hiç öyle hucüm etmezTrabzon akilli olmali yeneriz diye saldirirlarsa adamlardaki uc zenci acik alan oyuncusu mutlaka gol atarlar topu rakibe verip cikarlarsa trbazon rahat kazanir ama trabzonda akil yok yardir yardir saldirip gol yerler
Topu vermenin dogru yol oldugunu belirtti yine erol mac sonu. Topu trabzona birakirsa Nwakaeme felc eder fenerbahceyi.
Eder de skora yansır mı,hoşgeldin bu arada
Hosbulduk güzel kardesim.
Fenerbahce 5 sezonluk bal kavonozu bitirdi bu sene. Futbolda herzaman hersey olabilir tabi, ama tir gibi gecer Trabzonspor normal halde fenerbahcenin üzerinden. Hatay macinda Akintola cezali olmasaydi 4-5 tane atarlardi o mac. Onun disinda bize kaybettiler, ki en diri oynadiklari macti, onun disinda cok zorlandilar rize gibi zayif takimlara bile göte bala üc puan aldilar, rahat oynadiklari maclar yine zayif rakipler.
Iyi bir sivasa puan verdiler, bize üc puan verdiler, Alanya, ve Hatay resmen paspas etti, yine fena takim olmayan Göztepe de pozisyon vermeden yendi feneri. Hatta biraz daha rahat olsalar kale önünde 2-3 de yapabilirlerdi kontralardan.
Halil 3 kişiyi geçtiği pozisyonda bencillik etmese net 0-2 olmuştu zaten maç da,neyse.
Deplasmanda daha iyi sonuçlar alıyorlar kötü oynasalar da,ben o yüzden temkinliyim.Yoksa normal şartlar altında Ts handikaplı kazanmalı
adem hoşgeldin,lige çekilen ayar için ne diyorsun peki bu sene ? dün gece aynen akbil fb macında oldugu gibi operasyon yapıldıTemkinli olmak herzaman iyidir. Trabzon´da umarim temkinli, ama rahat oynar. Özellik ile sonuca giderken nabzi indireceksin, rahat oynayacaksin.
Fenerbahce kötü oynamaya alistigi icin, ileri alanda hücum pozisyonlarinda hic paniklemiyor ve sonuca gidebildi bir cok macta.
Ama sarsilacaklar artik iyicene mental olarak. Zaten bitmisken operasyon ile lige döndürüldüler IBB macinda.
Kalın kalın ts doğraması görebiliriz. İlk 20 dkda flavio berat ve nwakaemeye birer sarı kartla tsyi tamamen durdurur hakem
Rtaş reisi cumhurumuz el atarsa biter o işTS'nin lobisi kimsede yok ülkede, olmaz öyle bir şey.
Rtaş reisi cumhurumuz el atarsa biter o iş
adem hoşgeldin,lige çekilen ayar için ne diyorsun peki bu sene ? dün gece aynen akbil fb macında oldugu gibi operasyon yapıldı
koç bu sene aleni yapıyor gizleme saklama yok tabı ben koçtan cok kulubu savunamayan sesi cıkmayan basımızdakilere kızıyorum
bu sene herseyı yapacaz demıstı koc agustos ayında cok net hatırlıyorum