SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

3 ihtimali de beni keyiflendirecek bir maç olacak.

Hamsiler kazanırsa şikecilerin kaosu daha da büyüyecek olup antuyu takip etmenin şenleneceği bir akşam olacak.

Berabere biterse Hamsilerin 1-0lardan oluşan Avcı-esque serisi bozulacak ve bir ahenk kayması olacaktır. Şikeciler zaten yandan yediği için onlar buna sevinecek ve bize yine eğlence çıkacaktır.

Şikeciler kazanırsa yeni bir hülyaya dalıp Erol Bulut'u kovmayacaklar, şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayacak ve eninde sonunda kısır döngülerine dönüş yapacaklardır. Aynı zamanda Hamsilerin de moralleri darmadağın olacaktır.

Kırmızıların ve kale direklerinin havada uçuştuğu, iki tarafın da haşat olduğu bir maç gormemiz dileğiyle.

Tüm sonuçların bize yaradığı maç:
(İhtimal sırasına göre)
1- TS galibiyeti : FB nin yenilmesi mutluluğunun ötesinde yarıştan iyice kopmaları ve "Ne olacak bu Fener'in hali" şenliklerinin başlaması.
2- Beraberlik : FB'nin yine yarıştan kopması ve dağılmasının yanı sıra TS'nin yukarıya fazla yaklaşaması (Ne olur, ne olmaz. Yarışa ortak olma umudu taşımasınlar. Onlardan alacağımız 3 puanımız var daha)
3- FB galibiyeti : Buna rağmen artık bunlardan bir şey olmaz ama bu sonuçla kırmızı çizgimiz olan Erol Bulut'un kovolmaması sağlanır (daha öncesinde kovulmazsa, böyle bir durumda bu seçenek komik olmaz.. )

Dolayısı ile Cumartesi maçını al, pazar arkana yaslan seyret cümbüşü CimBomlu....

Dünkü maçtan sonra herkes havaya girdi haklı olarak ama ben bakınca NET bir ts galibiyeti göremiyorum, hatta galibiyete yakın taraf febe gibi geliyor

Ts yenilmez bu mac. Ya Ts yener, ya beraberlik.

Avci ile Ts cok iyi bir hava yakaladi. Taraftar da yok, stres yok. Fb'nin kazanmasi cok zor. Hakem bile kurtaramiyor artik bunlari. Fb'nin cevirdigi pislikleri baska bir takim yapsa 10-15 puan fark atmis olurdu. Ts cok rahat kazanir akilli oynarsa. Avci Fb'yi cozecektir.

TS fenere en ters gelen oyunu oynuyor. Daha önce de söyledim iki maçlık nefesleri vardı. Bu maçı kaybetmeleri durumunda son nefesini vermiş olurlar. Zaten bunlar yarıştan kopunca Türk futbolu güzelleşmeye başlar. Erol olası yenilgide direk gönderilir. Ali Koç'un yaptığı tüm algılar bir yerinde patlamış olur. Trabzon 1-0 1-0 gidiyo. Yakındır onlarında balonunun sönmesi. Tek rakip kalıyor bjk. 15 maçta sakatlık vs bir sıkıntı durumunda havlu atmaya yakınlar. Kadrolarinda bir iki oyuncu eksik kaldığı gibi oyunları biter alternatifsizler. Yani bu hafta TS nin yenmesi çok iyi olur. Umarım hamsiler hata yapmaz.

Şu osayi bomboş topcu bu arada.Görmemiş fenerliler 1 tane hızlı adam görünce hemen peygamber ilan ettiler yine.Bal yapamayan arı direkt , dediğim gibi sekidikanın 1 tık üstü

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle olur mu reis ? Fenerbahçe'nin süper olağanüstü transferi Dünyanın en iyi kanatlarından birisidir bizim spor medyasına göre adeta gizli kalmış bir Sterling bulup getirmişler Fenerbahçe taraftarına ve medyaya bakarsan :asd:

Trabzon eğer yenerse,bunların beli bir daha doğrulmaz. Puan tablosuna baktım,Trabzon yenerse aynı puana geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzonspor'da test sonuçları pozitif çıkan iki futbolcunun son testleri negatif çıktı.

Her iki oyuncu da takımla çalışmalara başladı.

(Sabah)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şikecilerin bal kotasını da doldurduğunu göz önünde bulundurursak, ilk 10 sırada olan takımlarla yaptığı deplasman maçlarının hiçbirinde fb favori değildir.

Geri
Üst Alt