SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

Trabzonspor kazanmalı Fenerbahçe iyice çöküş dönemine girmeli diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin son haftalarda fikstürü kolay bu dönemde puan kaybetmeleri lazım peş peşe.

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Baker, Hosseini ve Marlon'un henüz süreleri dolmadığı için bu oyuncuların test sonuçları çarşamba günü netleşecek. Öte yandan Serkan Asan ve Arda Akbulut'un da testleri negatif çıktı ve iki futbolcu takımla çalışmalara başladı. (61saat.com)

Arda bizim maçta sağlam duruyordu. En kötü o oynar güzel.

Muhteşem potansiyel.Alt yaşlarda da izlemiştim.Uğurcandan da çok daha iyi olacak eğer kafasını verirse.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünkü maçtan sonra herkes havaya girdi haklı olarak ama ben bakınca NET bir ts galibiyeti göremiyorum, hatta galibiyete yakın taraf febe gibi geliyor
Hakem normal maç yönetsin TS şu formuyla ileri dörtlüsüyle şilecileri per perişan eder..

Bakasetas..Nwakaeme..Janini..Ekuban ı nasıl durduracaklar ?

Ama burası Türkiye TS nin ipinin çekileceği maçtır bu maç

Geçen yıl biz koyduktan sonra Ersun da son maçı Trabzon olmuştu. Karbonat için de aynı kader gözüküyor.

Normalde beraberlik isterdim ama TS'den bir cacık olmaz şampiyonluk yolunda. Kazansınlar. Bol sakatlı bol kırmızılı bir maç bekliyoruz.

Allah iki takiminda belasini versin. Yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Yemisim fenerin sampiyonluk sansini veya Ts nin yenerse yarisa dahil olmasini... Eger GS son düzlükte yarista ise Ts falan dinlemez hoplatir arenada

Biz maçımızı alalım da şöyle rahatça izleyelim bu maçı
Ts alırsa müthiş olur
ama sanki berabere havası var

Fenerbahçe'nin puan kaybettiği kırmızı kartların havada uçuştuğu iki camianın birbirine girdiği bir maç olsun ...

Trabzon bir çakarsa feleği şaşar bunların 3 hafta totolarının üzerine oturamazlar. Yamuk yumuk yürürler. Hamsispor almalı

trabzonda bir oyuncu daha covid çıkmış. Karadeniz genelinde bu salgına karşı bir vurdumduymazlık falan var galiba. En çok vaka ordu ve çevresinde çıkıyor.:unsure::unsure::unsure:

Bu Ağaoğlu açıklama falan yapmış; bunlar havaya girdikleri hiç bir savaştan zaferle çıkamazlar.

Geri
Üst Alt