SL 20/21 H:27 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 28 Şubat

Fatih Terim'in ve oyuncuların psikolojisi burda ki insanlar gibi olsa biz bırak liderliği 4.sırada olurduk.

Üst üste şampiyonluklar görüp, finaller kazanıp nasıl böyle korku yaşanabilir, panik atak durumu var sanırım çoğu kişide.

Fenerbahçe gitsin Beşiktaş'ı da yensin inşallah, ikili averaj da öndesin genel averajda öndesin. Galatasaray bütün maçlarını kazanırsa şampiyon kendi işimize bakalım.

bizimkiler hemen VARla ilgili bi aciklama yapmali, sosyal medyada en azindan eyyamin döndügün gözlerine sokmaliyiz, aksi taktirde belli oldu kocun lige el attigi. her türlü pislik vardi bu mac.

Trabzon'un ipiyle kuyuya inilmez , Nwakaeme hariç topla oynamayı bilen oyuncuları yok. Kazmalar sürüsü.

Fenerden bjk deplasmanında da aynı performansı bekliyoruz hadi bakalım.

Fenerin Göztepe maçında gemileri yakması yaramış. Aslında biten hiç bir şey yoktu, 3 puan alt tarafı ama şampiyonluk gitti moduna girdiler. Ölüm kalım maçına döndü bu maç haliyle. Kazandılar. Hava da yakalarlar bu galibiyetle. Erzurum maçında çok ciddiyetsiz oynadık. Bizim takımın kesinlikle kendine gelmesi lazım. Kolay fikstür yea modunda herkes. G.te gelmemiz çok olası.

Hay sizin variniza, kapatin iptal edin Sunu, sadece istediklerini görmeleri için yariyor. Yani hileyi daha iyi yapiyorlar.
Sen olanlari calma, ama islerine gelince aha bak ihlal var demelerine yariyor.

Bunları kırılma maçlarında yarıştan koparmazlar bunu birkez daha gördük bugün. Rakip Trabzonspor bile olsa bunları bir şekilde yarışta tutacaklar. Trabzonspor'un 2 net penaltısı verilmedi. Fenerbahçe için bu sezon 3 kırılma maçı vardı. Başakşehir, Karagümrük ve Trabzonspor. Bu 3 maçtan bir tanesinde takılsa yarıştan kopacaklardı, 3 maçta da Fener lehine çok bariz sonucu etkileyecek hakem hataları yapıldı. Fenerbahçe kötü oynadı demiyorum bana göre bu acınası Trabzon'dan daha iyi oynadı galibiyeti haketti ama Trabzonspor'un 2 net penaltısı verilmedi.

biz izliyoruz da ne izliyoruz bazen anlamıyorum. aynı pozisyon fb'ye olsaydı ki oldu, anında tereddütsüz penaltıyı verirlerdi. sırf şu durum bile aşırı sinir bozucu.
Orda ts takımı ve bakasetas tamamiyle mallık yaptı

darbeyi alması bağırmadan kendini aheste yere bırakması ve takımdan kimsenin itiraz etmemesi penaltıyı aldırmadı

bizimkiler hemen VARla ilgili bi aciklama yapmali, sosyal medyada en azindan eyyamin döndügün gözlerine sokmaliyiz, aksi taktirde belli oldu kocun lige el attigi. her türlü pislik vardi bu mac.
VAR git bi incele bile demiyor.. Yahu göz göre göre dirseği indirdi suratına

Yönetim devreye girdiğinde atı alan üsküdarı geçmiş olacak..

bu şekilde bjk maçına yatmazlar. ayrıca erolda kredi kazandı. o maçta da böyle penaltı vermemek felan yürek ister. her şekilde bize yaradı merak etmeyin :D

böyle ligin de hakemlerin de abv
ne izliyoruz abi biz

Geri
Üst Alt