SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

Tetikci denilen hakemleri vermiyorlar artık fener maçlarına özellikle düzgün sayilanlari dogruyorlar

Tetikci denilen hakemleri vermiyorlar artık fener maçlarına özellikle düzgün sayilanlari dogruyorlar
Hepsi operasyonun bir parcasi. Operasyona dahil olmak istemeyeni maca vermezler. Operasyona dahil olmaktan saha icinde vazgecenler bir daha mac alamaz. Para kazanmaya devam etmek icin mac almalari gerekiyor!

Halil umut Ümit ozturk bunlar gerçekten düzgün insanlardı ama.dusunun nasıl baskı nasıl.tehditler var

ea
şamattaya sarı nerde it
ha
İT?

tipik 2/1 maçı. penaltıyı vermeyince belli oldu.

Ben maçı izlemiyorum. Penaltı pozisyonunu şimdi Twitter'da gördüm. Allah bu camianın ve bu camianın hakkı yeniyor diyen taraftarının bin türlü belasını versin. Yazık gerçekten alenen göz göre göre çekinmeden utanmadan şike yapıyorlar hakemleri falan herşeyi ayarlamışlar. Bu sezon sonunda MHK ile birlikte hakemlerin birçoğunun düdüğünün asılması lazım bu iş böyle yürümez.

Yardimci hakemleri operasyona dahil edip etmediklerini bilemem ama ümit öztürk isimli utanmaz asagilik ve var odasinda oturan volkan bayarslan kesinlikle fenerden. 13 kisiyle oynayip gol atamadilar.

Hakemleri o kadar baskı altına almışlar ki yan hakem ofysat çaldığı pozisyonu mesut'a 2 saat anlatmak zorunda his etti kendini.

İkinci yarı Veysel veya Hamilton ikinci sarıdan kırmızı görür.
Ceza sahasında yere atlayan ilk sarı formalı oyuncuya penaltı verirler.

İkinci yarı antalya ikiyi bulmazsa kırmızı kart yer 2-1 kaybeder.

Nuri Şahin harika top oynuyor hadi aslanım 12 kişiyle oynayan fenere 1 gol at

Arkada acayip boşluk veriyor fener 2.golü atmak isteseler atacaklar.

Geri
Üst Alt