SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Kafayı yememek elde değil yaa Hikmet denilen futbol özürlüsüne galibiyet verdiğimize mi üzülelim?19.sıradaki mal kulübe yenildiğimize mi?

Hay senin Ömeri ne yav. Ne inatçısın sen be adam. Adam kullanamıyor yav işte ne yapmaya çalışıyorsun.

Yönetim şu saatten sonra o Yalı Çocuğuna susarsa onun kadar suçludur..

Adam gibi hakem federasyon ve tetikçileri ifşa edin

Kerem ile başla yenil, gençtir hata yapar der geçeriz. Takım geriye düşmüş kurtarıcı olarak Keremi sokuyorsan, takım moral olarak dağılmış ve kendinde umut görmüyorken bu çocuğu sürüyorsan oyuna işte bu da TD nin yaptığı eyyamdır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kerem kım sampiyonluga gıdecegımız macta arda tecrübesi top tutması varken 11 başlayacak allah aşkına oyuncu yetiştirme ciftligi mı bu rahatlarsın sonradan girer anlarım

Faul bile değil lan kk verdi sevdiğimin çocuğu. Cüneyt şereflisi de vara bile çağırmadı. Topunuzun abv

alanya macından sonra söylemıstım bu yönetim oldugu muddetce dahada pis seyler yapacaklar

Bırakın hakemi bu 11 daha fazlasını yapamazdı zaten okadar söyledik mactan önce...

O değil 2 maç mustada kesin gitti forma kaldı Falcao ya o da sakatlanırsa forvet yok yeni alınan çocuğu daha hiç görmedim

Geri
Üst Alt