SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

baktılar oğulcan diye biri çıktı goller atıyor, ali koç önderliğinde uçk bilmem nesi diye yediler çocuğu.
baktılar arda top oynuyor, silahlı hastane basma mahkeme diye haberler pompaladılar. yetmedi saçma sapan bi kayıttan 2 maç ceza verdiler.
baktılar mostafa diye biri geldi, her maç gol atıyor, kırmızıyı çıkardılar.

Açılsanıza kardeşim

20 saniye boyunca 3 adam 2 m2 yerde yanyana duruyor
Öteki de kalabalıkta top çıkarmaya çalışıyor

Organizasyon sıfır kim nerede oynadığını bilmiyor şu an

hala oyuncular üzerinden değerlendirme yapıyorsunuz en büyük yanlış bu.. maçlara oyun ağırlığımızı koyamıyoruz.. bireysel oyunlarla kazanacaklarımızı kazandık ama hiçbir rakibe bunu rahat yenebiliriz düşüncesi bende olmuyor. zaten defaaten bunları yazıyoruz.

Ligde sonuncu olan takima yenilmek bize yakismadi. Maalesef bu hocaya yazar, gecen senede boyle bir seriden sonra tepe takla gitmistik umarim deja vu olmaz.

Ya beyler bir susun Allahinizi severseniz. Sizi duyanda sanki 10 puan gerideyiz sanar. Hayir her mac ayni laf. Sampiyonluk gitti sampiyonluk gitti. Hala lideriz ne gitmesi. Hoca su an sinirli. Umarim mactan sonra ceza alacak aciklamalar yapmaz.

Hakemi yenemedik
Normalde yenerdik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

City bile olsan hakemi yenemezsin
Hocaymış takımmış vs o sonraki iş
7 maçta kalemize üç penalti atıldı
Rakiplere kart bile çıkmıyor
Allaha havale ediyoruz artik
Vara bile gitmiyorlar
Bu pislikte boguluruz
Aynen öyle kaç haftadır tetikçi hakemleri veriyorlar katliam için onlar yapamadı bugün yeni tetikçi halil umut yaptı ama yönetim sus pus buradakiler de ne hakemi top mu oynuyoruz hoca suçlu modunda hakemi yenemezsin her maç bir maç yenersin iki maç yenersin bjk fb çok iyi top oynuyor ya biz kötü oynuyoruz o yüzden yeniliyoruz hoca 8de 8 yaparken ses yok bi maç yenilince dünyanın lafı ediliyor he babam he bu zihniyetle devam edelim biz hiçbir şeyi hak etmiyoruz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç sonu keşke hiç hakem.demeden oyunu konuşsan kazanan kadro saçmalığın anlatsan hocam

Ömere bak koştu topu alacak sandım yanındna geçti atak yedik tüü rezil herif keşke fenere gitseydin ama suç sende değil seni oynatanda

Nerde lan Ömer Bayram diyenler ben olsam Kadro Disi birakirim!!!!

Rezil herif

İlk yarıyı izlemedim, uyuyakalmışım. Bir heves açtım, Muhammedin kırmızı kartına kadar izledim. Maça üzülmüyorum, Terim bayılır böyle puan kaybetmeye. Gider Manchester City'i seyircisi önünde yener, gelir burda 2. lig köy takımına puan bırakır. Adamın hobisi, birşey diyemiyoruz. Ama hakem nasıl olurda Muhammedi böyle bir pozisyonda direk kırmızı kartla cezalandırdı? Hiç mi annesini sevmiyor? Hiç mi ar namus birşeyi kalmamış? Ulan o pozisyon milyonlarca defa rakip ceza sahasında oldu, foul bile çalınmadı lan orul.. Kaça sattın 5 para etmeyen haysiyetini?

Geri
Üst Alt