- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
tamam girdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vardır 1 defosu30.haftaya geldik hala yedek bekliyor
Falcao 1 senedir top oynamıyor oynayamazda ben ona şaşırmadım ama Emre K artık bu takımın bir psrçası olduğunu kabul etsin sezon bitecek hala dün gelmiş gibi ürkek oynuyor.Bu aksam maglubiyeti hak ettik ancak
Emrenin boş kaleye atamadığı ve falkaonun gucsuz bir sekilde topa vurup golu yapamamasi skandaldi.
Saglik olsun
Konuşmasın mı? Elin kuşları pozisyona girmeden maç kazanıp hakem konuşuyor. Senin 2 tane yuzde yuz pozisyonun var uydurma penalti ile geriye düşmüşsün uyduruk kırmızı ile eksik kalmışsın. Ne konuşsun onyekurunun bom boş 2 tane kaçırdığını mı?Hocayı biraz taniyorsam 10sn bile.oyunu konuşmadan hakem filan diyecek
O arda bi daha 11 de başlarsa nefret kusarım her taraftan hoca ya da o ardaya da
Forumda da ne çok poliyanna varmış okudukça ayar oldum. Lan lig sonuncusu madara etti seni. Hala daha hakem hakem diye ağlıyorsun.
Lig sonuncusuna oyun üstünlüğü sağlayamıyorsun daha. Bak Hatay deplasmanında kaybetsek ümidi yitirmem, Hatay iyi takım önümüze bakalım der geçerim. Yahu küme düşeceği kesin olan takıma, hocası hikmet olan takıma madara olduk. Ne ümidinden bahsediyorsunuz?
Hocaya, takıma ve oynanan futbola tam anlamıyla güven duyamadığım için bjk her daim yarışta kalsın istedim. Böyle bir şey olabileceğini tahmin ediyordum. Şimdi ise mecburen tinerci arkadaşlara diyorum ki; Yolunuz açık olsun.
Normalde kim olursa olsun derim lakin alican ile şikeciler bokunu çıkardılar işin. Bu kadar destek bu kadar kollanma olamaz. Şikecilere bu yüzden çok pis bilendim. Bu yüzden tinerciler tarafındayım artık. Maç falan da izlemem.