SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Resmen Fenerbahçe'ye karşı aldığımız avantajı ellerimizle tekrar teslim ettik. Şimdi bakalım onlar yarın puan kaybedip tekrardan bize geri verecekler mi diye bekleyeceğiz. Ama ne yaparsak yapalım ne biz iyiyiz ne Fenerbahçe. Beşiktaş çok iyi ve şu anki futbollarıyla kupayı hak ediyorlar. Bakalım Sergen Yalçın'ın tecrübesizliği şampiyonluğu verirse verir. Yoksa mükemmel sistem oturttu adamlar.

Bu aksam maglubiyeti hak ettik ancak
Emrenin boş kaleye atamadığı ve falkaonun gucsuz bir sekilde topa vurup golu yapamamasi skandaldi.

Saglik olsun
Falcao 1 senedir top oynamıyor oynayamazda ben ona şaşırmadım ama Emre K artık bu takımın bir psrçası olduğunu kabul etsin sezon bitecek hala dün gelmiş gibi ürkek oynuyor.

Erik dalı mı calıyor

Hocayı biraz taniyorsam 10sn bile.oyunu konuşmadan hakem filan diyecek
Konuşmasın mı? Elin kuşları pozisyona girmeden maç kazanıp hakem konuşuyor. Senin 2 tane yuzde yuz pozisyonun var uydurma penalti ile geriye düşmüşsün uyduruk kırmızı ile eksik kalmışsın. Ne konuşsun onyekurunun bom boş 2 tane kaçırdığını mı?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boynunuzu eğmeyin son 9 hafta 8 galibiyet böyle haftalar olur gelir geçer hatalardan ders almamız lazım

Hafta sonu kart cezalısı Mustafa dışında aynı dizilisle maça çıkarız hiç merak etmeyin hocanın ispatlayacağı şeyler var.

Hala sampiyonluk yarisindayiz, kaybettik diye zirlamayin

Kolay kazanilacak maçi saçmasapan sekilde kaybettik.

Penalti pozisyonu ve kirmizi kartla ne boktan bi hakemle ugrastigimizi gorduk

Yine de hocanin aldigi kararlar dogru degildi. Onye Ardayla Gedson gibiler mesela.

Bence hala sampiyon olabiliriz. Zirlamayin

Cikan kadro yanlis.linnes,taylan ve luyindama kesilmez.linnes solbekte idare edebilirdi.iti kopegi sevindirdik bos yere,ama onlar da puan kaybedecek

Feghouli girince top oynamaya başladık, Kerem de bir zahmet ilk 11 başlasın, artık Arda da biraz kulübede otursun

Forumda da ne çok poliyanna varmış okudukça ayar oldum. Lan lig sonuncusu madara etti seni. Hala daha hakem hakem diye ağlıyorsun.

Lig sonuncusuna oyun üstünlüğü sağlayamıyorsun daha. Bak Hatay deplasmanında kaybetsek ümidi yitirmem, Hatay iyi takım önümüze bakalım der geçerim. Yahu küme düşeceği kesin olan takıma, hocası hikmet olan takıma madara olduk. Ne ümidinden bahsediyorsunuz?

Hocaya, takıma ve oynanan futbola tam anlamıyla güven duyamadığım için bjk her daim yarışta kalsın istedim. Böyle bir şey olabileceğini tahmin ediyordum. Şimdi ise mecburen tinerci arkadaşlara diyorum ki; Yolunuz açık olsun.

Normalde kim olursa olsun derim lakin alican ile şikeciler bokunu çıkardılar işin. Bu kadar destek bu kadar kollanma olamaz. Şikecilere bu yüzden çok pis bilendim. Bu yüzden tinerciler tarafındayım artık. Maç falan da izlemem.

Bosuna dil dokmeye degmez renktas, allah kerim fatih terim diye tweet at is biter.

Terim gibi rezalet bir performans veren adamin, arkasinda hala miljonlarca koyun var.

Geri
Üst Alt