SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Sivas maçına bu kadroyla cikmalıyız yoksa bu oyunla Sivas da bizi un ufak eder

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Kerem Feghouli Belhanda Onyekuru
Falcao

Ey umut meller gecen fener Trabzon macinda dirsege penalti verdirtmedin var odasindan bugün tak kirmiziyi cikardin eyamci seni.

11'i görünce puan kaybını bekliyordum çünkü kaç maçtır bu oyuncu grubu formsuz taktik gereği bir iki maç katlanırsın ama bir yerde patlak verir. Evet hakemden rahatsızım ancak biz Galatasarayız bu tip durumlada reaksiyon gösterebilmeliyiz. Netice itibari ile lig sonuncusu takıma kaybettik okyanusu geçip derde boğulduk. Artık şu kolay fikstür saçmalığından da kurtulmalıyız. Ders çıkarıp önümüze bakacağız.

Kırılma değişikliği Emre Kılınç'ın çıkması oldu.
O golü kaçırdı diye çıkarmadıysa bir şey bilmiyorum. Gedson'un böyle oynadığı yerde Emre her türlü oynar.

Ya Hakem Hakem diye gerçekleri görmüyorsunuz gerçekten yazık. Bu takim 11 kisi iken 2 0 yeniliyordu. Hakem iyi olsa gerçekten yenebilecegimizi fln mi sandiniz azcık gerçekleri görün ya. Hocasından futbolcusuna kadar berbat ötesiydik. Birakin hakemi fln Fatih terimin inadi ve egosunu sorgulayın biraz

Haftalardır bjk fenere aynı kartlar çıksaydı bugünkü penaltıya da kırmızıya da biriey demezdim
Ama göz göre göre her maç doğruyorlar

Ha ama şu var, şampiyon olacak takım lig sonuncusuna 20 dk.da 2 tane atar, sonra 1 tane de kontradan sallar

Önde basan takıma çıkmakta zorlanmışsın son 2-3 maçtır, çözsene bunu, her rakip böyle oynamaya başladı, görsene bunu

Mağlup olmamız sonraki maçlar için belki o kadar da kötü olmamıştır.

Falcao ve Mostafa'nın haksız yere kırmızı yemesine sebep olan kişi aynı kişiymiş...
İbrahim Akdaş

1614795190896.webp

1614795209197.webp

Maç başlamadan kadroyu görünce burada bütün taraftar eyvah dedi zaten ayni kadroyu gorunce

Objektif olarak bakarsak avantajimizi en kek macta kaybettik. Sunu da gormus olduk bizim fikstur avantajimiz falan yok cunku her takimi yenip her takima da yenilebiliriz.

Suan baktigim zaman sanslar esit. Galatasaray %34 fenerbahce %33 Besiktas %33

Bari mustafa 2 macla yirtsa. Bu serefsizler acik kolluyordu buldular acigi en az 3den yapistirirlar satilik sikeciler

Arda bey oynasın diye Kerem yedek başlar.
Onye bey savunmasının arkasına kaçacak diye Kerem yedek başlar.
E kardeşim Allah'ın adaleti var böyle olur işte. Kaç haftadır dilimizde tüy bitti hocam adaletli ol diye diye.
Onyekuru sağda oynasın diye solda Kerem'in içine ettik gerçi çocuk doğru düzgün forma giymedi de zaten.

O hakem bu maçi bok gibi yönetti

Sen Kadiköy galibiyeti hakem yuzunden oldugunu zannediyorsan git antuda takil
Ne yapacağımı sana soracak değilim. Kadıköy'de 20 yıl sonra ilk defa bir hakem adil maç yönetti ve seriyi bitirebildik. O da bu hakemdi. Hakemle kazandık demedim, adil maç yönetti dedim. Önce okuduğunu anla. Çok istiyorsan git sen takıl antuda.

Lig sonuncusuna karşı en ufak bir varlık gösteremeyip hakem hakem diye ağlayan adam Galatasaraylı olamaz.

Buna kaza dersek sonumuz iyi olmaz...

1- agücü ilk golü ya sansa atacaktı ya penaltıdan buna önlem almassan patlarsın.
2-beraberliğe cıkmış bir rakibe neden acele oynuyorsun o golü elbet atacaksın
3- her yer boşken karsı karsıya acıyı daraltıp vurmak nedir
4-hakemin puştluk peşinde oldugu belli eline koluna extra dikkat edeceksin
5-adamı aşağılarsan öyle sacma çalımla koyarlar karsında messi olsa dikkatli durursun
6- 2-0 dan sonra yarım saat geri pas yaptın dsgişiklik son 10 dakika
7-orta saha yok taylan yok yaratıcılığı sadece küçük takımlara işleyen belhanda yok
8- duran top ve ömer
.......gercekten calışılmış bir mağlubiyet

Bunların hepsi ıq sorunu kaza falan degil...

Geri
Üst Alt