SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Hatay maçında şikeciler yaptı sağlam bir uğurlama yapalım şu takıma yaw takım hatırlasın bizi 1 sene oldu 3-5 meşale bir kaç beste ile destek verirsin bence takıma olumlu yansır.

Bunu düşünüyorum kaç gündür. Pazar hava iyi olacak Sivas maçı öncesi olabilir ben katılırım şahsen evim tesislere 10 dakika mesafede. 100 kişi olsak yeter.

Çok önemli maç ya. Korkuyorum saçma sapan bir yerde puan kaybedeceğiz diye. Alanya ve Erzurum maçlarında öne geçtikten sonraki oyunumuz bu korkumun sebebi.

3 Mactir bu uclu oynuyor ve takimin performansi ciddi bir sekilde dustu.

1614702244336.png

Hemen bu ortasahaya gecmeliyiz :

1614702485660.png

Evet gencler sira bizde.

Ankaragücü sonuncu sikinti olmasin.
Besiktas 3 Puan aldi simdi biz sorna FB.

3-0 / 4-1 bekliyorum !

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

yarin mactan önce sucuk yer miyiz gencler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

taşdemir ve sarachi dışında çok şükür bi eksik yok ,inşallah artık olmazda.son düzlüğe girilmiş diyebiliriz artık ve buyüzden özellikle ama özellikle şampiyonluk deneyimi olan oyuncuların tecrübelerine çok ihtiyacımız olacak.

buyüzden 45 dkk bile oynasalar feguli falcao arda sezon bitene kadar oynayabilmeli sakat olmamalılar yani.herne kadar malatya o golü yemiş olsada ,yaşı 40 a dayanmış atiba zaman geçirmesine oyalanmasına rağmen rakip hamleyi yapmayarak şut çektirmesine rağmen o golü atabilmesi için tecrübeli olması gerekiyorduki öyle oldu.

ardada mesela tecrübeden dolayı ofsayta sebep olmamak için durdu ,tecrübe olmasa o an onu yapamaz.bi örnek vereyim penaltıyı atsak şampiyon olacaz falcao mu mustafa mı deseler falcao derim.buyüzden ihtiyacımız var yıllanmışlara

bir 8 tane daha atsakta bir 30 sene daha konuşulsa

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

bizim aslında bi kaç maç önce oynamamız lazım.biz en önce oynayıp kazanabilirsek inanıyorum ki özellikle kargalar çok stress yapacaktır.bir maç neysede şöyle 3-4 maç en önce bizim oynamamız lazım gibi

Bjk de kazandigina gore bu macin hic şakasi yok. Mutlaka kazanmaliyiz. Hatta sonraki 4 maci mutlaka kazanmaliyiz

Bjk de kazandigina gore bu macin hic şakasi yok. Mutlaka kazanmaliyiz. Hatta sonraki 4 maci mutlaka kazanmaliyiz
Simdiye kadar belli olan fikstürde biz hep fenerden önce oynuyoruz. Besiktas 2 kez bizden önce oynuyor, sonra hep biz ilk önce oynayan ekip oluyoruz fikstüre göre. Fikstürümüz iyi. Fener hep diken üstünde olacak. Hep kazanmalari gerekiyor.

Simdiye kadar belli olan fikstürde biz hep fenerden önce oynuyoruz. Besiktas 2 kez bizden önce oynuyor, sonra hep biz ilk önce oynayan ekip oluyoruz fikstüre göre. Fikstürümüz iyi. Fener hep diken üstünde olacak. Hep kazanmalari gerekiyor.
bende azönce bunu bahsettim fikstürü incelememişim iyi denk geldi senin bilgin.bu çok güzel olabilir bizim açımızdan.kazanıp stresse sokmak sonradan kazanıp birgünlük moral bozmaktan daha etkilidir tahminimce.tabii benimki tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir

Geri
Üst Alt