SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

60dan sonra en az 4-5 oyuncu fizik olarak bitiyor. Ikinci yari hoca da degisikligi gec yapinca orta sahada direncsiz kolay pozisyon veren takim haline geliyoruz.
Hoca degisikligi yapinca daha fazla pozisyon yedik bu hem Belhanda sayesinde hem gec degisiklikleri sayesinde. Ve yanlis degisiklikleri sayesinde Arda zaten kanat oynamaz hele 80 dk. Hic oynamaz.

Duran toptan etkili olabiliyolar

jeraldo hareketli bi adam gibi dikkat etmek lazım keza borvenede

gol yiyince dağılıyolar gibi bi izlenimde aldım

onyekurununda golü var sağ tarafları folloş olmaya müsait

Önde basarak oynamalıyız rakipler üstümüze çok geliyor

arda yorulduğu andan itibaren yapması gerekenleri yapamadığı gibi üstüne takımıda yoruyor.küçük bile olsa bi dişli tüm dişlilere etki ediyor.küçük derken şunu kastediyorum.arda yorulduğu için ekstra koşuluyor alan kapatılmaya çalışılıyor atağa kalkınca bir kişi fazladan çıkmak zorunda olmalı.

hoca kereme kızmış sanırım ,gol vuruşları öyle kolay vuruşlar değil bi ısınman lazım ciğerlerinin açılması lazım.çocuğu 84 te alıyorsun 89 da pozisyona giriyor.5 dakikada kim ısınmış.bide kızmak nedir messi kaçırıyor ronaldo kaçırıyor kimler kaçırmıyorki.tek pozisyonda atamamış 4 dkk önce oyuna girmiş çocuğa kızılır mı.tabii eğer kızmışssa.

Artık futbol oynasak fena olmaz. Taylan’ı 11’de bekliyorum.

arda yorulduğu andan itibaren yapması gerekenleri yapamadığı gibi üstüne takımıda yoruyor.küçük bile olsa bi dişli tüm dişlilere etki ediyor.küçük derken şunu kastediyorum.arda yorulduğu için ekstra koşuluyor alan kapatılmaya çalışılıyor atağa kalkınca bir kişi fazladan çıkmak zorunda olmalı.

hoca kereme kızmış sanırım ,gol vuruşları öyle kolay vuruşlar değil bi ısınman lazım ciğerlerinin açılması lazım.çocuğu 84 te alıyorsun 89 da pozisyona giriyor.5 dakikada kim ısınmış.bide kızmak nedir messi kaçırıyor ronaldo kaçırıyor kimler kaçırmıyorki.tek pozisyonda atamamış 4 dkk önce oyuna girmiş çocuğa kızılır mı.tabii eğer kızmışssa.
fatih hoca kerem'e tepki gösterecegine derbide hunharca pozisyon harcayip utanmadan galibiyeti bile zora sokan babel'e kizsin. kerem'e top atmiyorlar bu takimda. kerem'e top atsalar adam derbide 2-0 yapacak ve inanilmaz özgüven kazanacakti. kasimpasa macinda iyi oynayip gol atti, bir daha göremedik adami

fatih hoca kerem'e tepki gösterecegine derbide hunharca pozisyon harcayip utanmadan galibiyeti bile zora sokan babel'e kizsin. kerem'e top atmiyorlar bu takimda. kerem'e top atsalar adam derbide 2-0 yapacak ve inanilmaz özgüven kazanacakti. kasimpasa macinda iyi oynayip gol atti, bir daha göremedik adami

Sana hak vermek üzücü de olsa kanat rotasyonunda Kerem'in Babel kağnısının önünde olması gerektiği bir gerçek.

Hocanın Kerem'e kızdığı falan yok, element uydurmayın.

3 yıldır birtane bile muhabir hocaya soramadi neden oyuncu değişiklikleri için dk 80i bekliyorsunuz diye

Geri
Üst Alt