SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Konsantrasyon rakipleri, federasyonu ve hakemleri yenmeye devam.

Katılır mısınız bilmem ama f5 i yarışta tutmalarının ana nedenlerinden biri ve belkide tek nedeni tr ligi takımlarının para kazanımı için.bugün lige para kazandıran biziz ve şikeci kuşlardır biraz hamsililer.yani tam olarak 3 takım neredeyse geri kalan takımları besliyor süper finalin sebebide hem yayıncı kuruluş daha fazla kazansın hemde takımlar.

Hal böyle olunca tr ligi bu üç takım sırtından geçiniyorsa ,ozaman olabildiğince yarışın devam etmesi gerekiyor.belki korona dönemi olmasaydı f5 yarıştan kopmuştu ama öyle bi iki yıl yaşıyoruzki ekonomi ciddi etkilenmiş ve buyüzdende para akışı için bi yarış olmalı ki yayıncı kuruluş kazansın kazandırsın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

içimde bu maça dair feci korku var..

ya 6 atamazsak diye? ya 5 tane atıp bırakırsak diye..

hikmet böyle maçları sever. Hiç kolay görmüyorum maçı

Bu maçlarda falan kesinlikle hata yapmamalıyız..

Hocamızın işin ciddiyetini ve hakemlerin genel tavrını anlatması gerek oyunculara

Erzurum maci gibi oynarsak isimiz zor. Ama gerçekten konsantre olursak 4 5 atariz

bu arda etebo denemeleri bir an evvel bitmeli feguli ve taylan takıma girmeli
ilk yarıyı boş geçersek mıy mıy şeklinde üzülürüz bu maçta

Farklı kazanırız en az 4..5 atarız diyenleri direk banlayacaksın aslında...

El yakan maçlar başladı artık ne farkından bahsediyorsunuz arkadaş siz..

Antalya maçının bağlandığını düşünüyorum yoksa serdar azize sarı çıkmazdı birde mert hakana.ersundan zerre zarar gelmez f5 e hatta prim bile alması muhtemel,kargaların malatya maçı beraberlik kokuyor bizim ise adalete bağlı.adil yönetilen maç olursa allahın izniyle yeneriz.benimkisi tahmin doğruyu Allah bilir herzamanki gibi

Takımda şampiyonluk yolunu yaşamış çok oyuncu var bu çok büyük avantajdır bunu rakiplerin forumlarında lehimize çok konuşan belirtenleri görüyorum burda fazla göremedim ama bu gerçek var lehimize çok önemli bi detaydır.bunu f5 maçından beridir kullanıyoruz bence.bakalım bi engelleme olmazssa ve kısmetimizde şampiyonluk varsa etkisini son düzlükte daha net göreceğiz kısmetse

Geri
Üst Alt