SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Bu sene bazı takımlar cok leş herkes rahatlıkla seri yapıyor.. bizim serimiz cidden çok zor bir seriydi ama ayaklarımız yere basmalı erzurum maçındaki rehavetten derhal kurtulmaliyiz..ts bile 0 futbolla 7 maç aldı ardarda 1-0 larla fb 9/8 mi ne yaptı bir ara bjkye de bakıyorsun kolay takımları affetmiyor .. Denizleri okyanusları geçip derede bogulmanin lüzumu yok ilk devre 4 puan giden kayseri-antalya maçlarını hatırlayıp koyup geçmeliyiz..

10 kere Donk mu Luyindama mi sorsaniz 10 kere Donk derdim
Pas yetenegi cok cok daha iyi top ayagindayken tedirgin olmuyorum Luyindama topu oyuna sokarken 70% hatali pas yapacak diye beklemeye geciyorum

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende genel hatlarıyla böyle düşünüyorum ama eğer oynadığımız rakipte Babacar,Aboubakar veya Sorloth gibi güçlü ve yırtıcı bir forvet varsa Luyindama olmalı, Fakat topa ağırlıklı hükmedeceğimiz ve rakipten az tehdit gelecek maçlar için Donk çok ideal seçenek çünkü Marcao'ya rakipler pres yapınca Luyindama ile kısa topla çıkamıyoruz Donk bu konuda çok iyidir.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Linnes
Taylan
EmreK Gedson Arda Onyekuru
Mustafa
Mis gibi çıkaralım şu kadroyu 30 dakikada vurup geçelim.

Sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ankaragücü net bir şekilde ligin kalite ve genel bakımdan en zayıf 3 takımından biri. 0-2 veya 0-3 alırız.

bu tarz maçlarda kontra tehdidini büyük ölçüde bitirmek için yine luyindama. erzurum maçında donk iyi olurdu ama bu maç ve pazar sivas'a luyindama devam.

banko dedigimiz maclarda hep zorlandik umarim full konsantre cikariz maca

Ankara deplasmanı, Hikmet Karaman efekt ki it gibi savunma yaptıracaktır takımına. Zor geçer maç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Ömer
Taylan
Arda Gedson Kilinc Onyekuru
Mohammed

Kral müşrikgücünü affetmeyecektir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt