SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

forumdaki beşiktaşlıları şutlayın

hocanın kuruyu yedeğe çekeceğine zerre ihtimal vermiyorum.kuru gol atmasa bile tehdit oluşu bile mustafa için emre kılınç için arda için ciddi anlamda pozisyon oluşturucudur.adamlar kuruyu kaçırtmayalım diye kendini yırtıyor.biliyorlar tek bi kaçırtma maçın kopması demektir.
ben böyle bi tehdidi niye kenarda tutayım ve ikincisi bu tehdidi ALLAHın inziyle tek başına maç alabilecek fizik güce erişmesini neden sağlamayayım.

bugünden itibaren feg sakatlık ya da cezalı durumları olmadığı sürece kerem arda yerine değil 70-80 arası kurunun yerine alınır fegde belli bi güce eşirene kadar ardanın yerine oyuna girer.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.

Formanin guzelligine bakarmisin

1614768175285.webp

zor mac olacak 1-2 aliriz gibi me geliyoru

Yine ilginç rüyalar görmeye başladım.. bugünkü maç a.gucu yerine basaksehirleymis ama bizim evin salonda oynuyoruz viscayla maç boyu dalasiyoruz ama bana büyük saygısı var nedense.. Maç bitmek üzereyken Mohammed topa vuruyor kapının kenarından dönen topu ben tamamlıyorum 1-0 yeniyoruz visca geliyor tebrik ediyor maçtan sonra ..

o ne lan öyle bi forma mı vardı

Yine ilginç rüyalar görmeye başladım.. bugünkü maç a.gucu yerine basaksehirleymis ama bizim evin salonda oynuyoruz viscayla maç boyu dalasiyoruz ama bana büyük saygısı var nedense.. Maç bitmek üzereyken Mohammed topa vuruyor kapının kenarından dönen topu ben tamamlıyorum 1-0 yeniyoruz visca geliyor tebrik ediyor maçtan sonra ..
yorgani iyi ortmemissin

sucuklarimizi gömdük, odamizi temizledik, simdi de mac saatini bekliyoruz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

sucuklarimizi gömdük, odamizi temizledik, simdi de mac saatini bekliyoruz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
mübarek zaman bugün geçmek bilmiyor ,İNŞALLAH akşam yüzümüz güler maç sonu.normalde bu kadar tedirgin olmazdım ama ciddi bi ittirme ve alenen göz göre göre yapılan kayırmalarla rakiplere seri yaptırıyorlar ve devamda ediyorlar ,buyüzden tedirginim puan kaybı olursa sıkıntı olur malesef.
biz puan kaybetsek tamam kaybettiler şimdi farkı açtırmamız lazım deyip daha fazla kayıracaklardır

hocanın kuruyu yedeğe çekeceğine zerre ihtimal vermiyorum.kuru gol atmasa bile tehdit oluşu bile mustafa için emre kılınç için arda için ciddi anlamda pozisyon oluşturucudur.adamlar kuruyu kaçırtmayalım diye kendini yırtıyor.biliyorlar tek bi kaçırtma maçın kopması demektir.
ben böyle bi tehdidi niye kenarda tutayım ve ikincisi bu tehdidi ALLAHın inziyle tek başına maç alabilecek fizik güce erişmesini neden sağlamayayım.

bugünden itibaren feg sakatlık ya da cezalı durumları olmadığı sürece kerem arda yerine değil 70-80 arası kurunun yerine alınır fegde belli bi güce eşirene kadar ardanın yerine oyuna girer.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir.
Onyekuru'nun sahada yürümesi bile tehdittir,ilk yarıda Onyekuru olsaydı şu an açık ara liderdik...

Geri
Üst Alt