SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

İyi futbol görmek istiyoruz. 4-5 haftadır bi tuhaf top oynuyoruz. Ayrica mustafaya Allah rızası için adam gibi bi orta açın şu maçta. Keremi de 11 de görmek istiyorum beni gram heyecanlandırmayan hiç bir işe yaramadığını düşündüğüm futbol aklı bilmem ne diyerek savunulan ardayi da artık 11 de görmek istemiyorum. Yürüyen yavaş topçular dan nefret ediyorum yemin ederim. Hele de 80 dakika falan saha da kalıyor ya yemin ederim ifrit oluyorum yaa.

Yine ilginç rüyalar görmeye başladım.. bugünkü maç a.gucu yerine basaksehirleymis ama bizim evin salonda oynuyoruz viscayla maç boyu dalasiyoruz ama bana büyük saygısı var nedense.. Maç bitmek üzereyken Mohammed topa vuruyor kapının kenarından dönen topu ben tamamlıyorum 1-0 yeniyoruz visca geliyor tebrik ediyor maçtan sonra ..
halısahayı özlemişsin kanka....

Yine ilginç rüyalar görmeye başladım.. bugünkü maç a.gucu yerine basaksehirleymis ama bizim evin salonda oynuyoruz viscayla maç boyu dalasiyoruz ama bana büyük saygısı var nedense.. Maç bitmek üzereyken Mohammed topa vuruyor kapının kenarından dönen topu ben tamamlıyorum 1-0 yeniyoruz visca geliyor tebrik ediyor maçtan sonra ..
Nasıl bi salon var sizin evde 😂

Artık iyi oyunda şart, Etebo, Luyindama, Onyekuru pas oyununu baltalıyor Onyekuru 2. yarıların adamı kenardan gelince fark yaratıyor, Donk topa sahip olma ve atak başlangıcı olarak daha başarılı, Ömer bekte olmuyor.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Linnes
Taylan
Feghouli Gedson EmreK Kerem
Mostafa

Kafilenin otobüse binmesini canlı yayında izliyorum bizimkiler ne güzel toplanmışlar, Ankara'da hava gayet güzel bugün.Sinava çalışmasam ben de giderdim :( Çok duyguya geldim şuan eheheh 💓

Acil doktora gözükmelisin rengim

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

لا أراك جيداً
I don't see you well
Je ne te vois pas bien.
Ich sehe dich nicht gut
私はあなたをよく見ていない
Eu não te vejo bem.
No te veo bien.
Non ti vedo bene.
Seni hiç iyi görmüyorum.

tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum, hala burada aynısınız.

Bu ilginçten bir tık öte olmuş gibi üstat

Psikolojik olarak çok zor maç. Hakeme dikkat.

Geri
Üst Alt