SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

lobanidze sol kanatta oynarsa donkun da olduğunu düşünürsek ankaragücü bizi çok yorar oradan gol bulabilir

Muhabirlerin seviyesi moron olduğu için hiçbiri soramiyor Taylan neden oynamıyor diye

Taylani bu maç ilk 11 de bekliyordum açıkçası.Transfer görüşmesi yaptığı falan söyleniyordu habersiz ihtimal vermiyorum ama.

Bir allahın kulu Taylan nerede hocam diye sorar umarım.
Maç sonu veya maç başı.

Hikmet iyi çözmüş bizi fatih hocanın 80e kadar değişiklik yapmadığını resmen dalga geçer gibi soyledi

galiba hoca gedsondan dolayı eteboyu tercih ediyor.taylandandan daha iyi bi kesici etebo gedson hazır olmadığından çok fazla atak yapmayı düşünüyor rakipler bu zaafı kapatmak için hoca daha iyi defans yapan eteboyu seçiyordur şahsi fikrim.gedson gücüne ulaştığında taylan gedson emre kılınç üçlüsünü görmemiz daha olası

Kazanan kadro bal gibide bozulur maçtan maça strateji değiştirirsin. Zemin iyi rakip müsait senin top yapman lazım. Gedson-Emre bunlar ölse araya top atmaz, atamaz. Belhanda gitti Onyekuru bitti. Yani Feghouli 15 gündür takımla çalışıyor oynayamaz mı? hazır olması için ne olması lazım? hiç beğenmedim kadroyu.

Fatih hoca maç önü açıklama yapıyor

Zemin halı gibi onyekurudan şov bekliyorum.

Yeter ki Mostafa'ya top gelsin adam 8 şutta 5 gol 1 direk 2 karavana, bu adam 4 pozisyona girse 2 si banko, büyük ihtimal 3, 4 te 4 plase.

1-2 biteceğim diyen bir maç gibi duruyor. Mostafa yine atacaktır.

kadronun aksine ankara açık oynamaz bence aynen erzurum gibi 1.dkdan itibaren yatmaya baslayacaklardır

kadronun aksine ankara açık oynamaz bence aynen erzurum gibi 1.dkdan itibaren yatmaya baslayacaklardır

hücumcu oyuncularla onu yapamazlar,yaparlasa iki penaltı verirler çok ciddi baskı yerler.işi bilmeyene işi yaptırmaları mallık olur bize faydası olur diye tahmin ediyorum.tabii gerçeği ancak ALLAH bilir

Geri
Üst Alt