SL 20/21 H:28 | MKE Ankaragücü 2-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Teshisi yanlis koyarsan tedaviyi yapamazsin. Pankreatit olan hastanin karacigerini alirsan hasta olur.

Ilk yari takim kreatif oynayamiyor. Sorun Arda degil, Emre Kilinc hic degil. Yedlin de degil. Linnes Yedlin al birini vur otekine benzer oyuncular.

Sorun orta saha ve ozellikle sol bekin hicbir kreatif ozelliginin olmamasi. Sen etobo gedson Omer cikaracagina sacma sapan degisiklikler yapiyorsun.

Ortasahanın kısırlığından stoperler çalım atıp top çıkarmaya çalışıyor

Değişikliklerdeki hata buydu

Lan bari doldur boşalt oynayın bee

Geride pas yapınca ne oluyor yavvv
Ulan 2-0 gerideyiz ileri atın şu topu

Hafta sonu sivasta bizi yener kopar gideriz ankaragucunu yenemeyen takim sivasida yenemez bu senede cop oldu seneye bakmak lazim zaten ankaragucunu yenemeyen takim sampiyon olmasin istemiyorum

Takım berabere bitirmeyi bilmiyor hiçbir maçı ya yeniyor ya kaybediyor

Yan pas geri pas yan pas geri pas! Sizin oynayacağınız pas

Neden sosoyu şimdi aldı anlamadım zaten gerideyiz al 15 dk önce
Bitsin da maç eziyetim de bitsin

Sen Ömer'i çıkarım Linnes'i oraya alacaktın hoca. Emre kalacak, Gedson'u çıkarıp Belhanda'yı alacaktın. Etobo çıkacak Taylan girecekti hoca. Arda'yı çıkarıp Feguli'yi alacaktın hoca. İki haftadır yanında oturttuğun adamın turşusunu mu kuracaksın. Falcaoluk bir maç değildi bu. Daha Mohammed'e top veremeyen takımdan iki forvete nasıl top vermesini beklersin. Son iki maç oynayan Luyindama'yı neden kesersin?

eğer şampiyon olamayacaksak şampiyonluk bugün elden kaçmıştır. Hoca sağolsun.

Fatih hoca rahatlamistir. Saçma sapan işleri sonunda aptalca bir mağlubiyet

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntı yok Bahane hazır Terim'in kafası rahattır gider torunlarını sever

Evet demekki neymiş karar verilmiş.. ALLAH belanizi versin TFF sinden MHK sina illaki yarışı son haftaya kadar taşiyacaklar...Hoca sende sorumluluğu alman lazım, neden bu kadar inatçisin anlamiyorum.

Maç öncesi Bein de biri 11 lerden sonra sezon sonunu oynayacak kadro kenarda bu takım oynamaz sezonun sonunu demişti.

Falcao
Feg
Belh
Babel

Bunlardan bahsetti muhtemelen yalnız bunlarda oynayabilir mi emin değilim S.O.S kadro

Ulan sozde dunyanin 2.en iyi hakemisin. Mustafa'nin pozisyonu nasil kirmizi kart satilmis herif. Niye duzeltmedin hakemi. Isinize gelince hakeme biraktik oyle degerlendirdi dersiniz. Her boka kilif uyduruyorsunuz satilmis kopekler.

Ayrica ligin sonuncusuna yenilmekte anca bizim basimiz gelir., Aferin hoca aferin takim.

Geri
Üst Alt