SL 20/21 H:28 | Yeni Malatyaspor 0-1 Beşiktaş | MS | 2 Mart

mal11.PNG

malatya bu 11le cikarsa 5lik olur
bu ne lan 30 kisilik kadroda bundan daha kötü yapamazsin
ahmed ildiz, zeki + bülent cevahir falan

Malatya'da tek eksik Semih Kaya
Kırmızı kart cezalısı

Beşiktaş'ta Montero ve Cenk sakat ve kadroda yok

Ülkede tafaftar olmak çok zor. Besiktas kazanirsa kolay kolay düsmez öte yandan biz olmazsak kesinlikle fb olmamasi açisindan bjk yarista kalmali sikeciler kopana kadar. Ayni anda Bu tinercilerin tantanasi da çekilmiyor. Bilmiyorum kafam karisik

Cok pis bir VAR skandali bekliyorum ben

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Malatyanın hocası bile yok.

Beşiktaş rahatça kazanır.

malatya önündeki 5 macin sadece 1ini kazanabilir, o da denizli. fb-bjk falan farka gider. izlemenizi tavsiye etmem

özgür yankaya var'da oturuyor

Zemine bak Vodafone park ta oynatsaydınız.
Bal damlıyor bunların bir yerlerinden

bence kötüdür zemin, boyamışlar gibi çimleri. zaten şunun boyasız halini malatya'dan çıkarmak için en az 2 ay bakım lazım. yine yere düşenin nevrini döndüren şartlar olur kuvvetle muhtemel. olsun olsun ki 10 gün uğraşılıp anca o kadarı çıkarılan tt arena kadar olsun. ama beşiktaş zaten top rakibin ayağındayken tehlikeli bir takım olduğu için onları pek ırgalamaz gibi, tek umut son vuruşlarını etkilemesi.

bence kötüdür zemin, boyamışlar gibi çimleri. zaten şunun boyasız halini malatya'dan çıkarmak için en az 2 ay bakım lazım. yine yere düşenin nevrini döndüren şartlar olur kuvvetle muhtemel. olsun olsun ki 10 gün uğraşılıp anca o kadarı çıkarılan tt arena kadar olsun. ama beşiktaş zaten top rakibin ayağındayken tehlikeli bir takım olduğu için onları pek ırgalamaz gibi, tek umut son vuruşlarını etkilemesi.
kötü zaten yaw algı yapıyoruz :sneaky:

Amcaoglum Adem'in kariyerinde Besiktas'a karsi ne golü ne de asisti bile yok.

Bizim Umut'a umut baglayacagiz biz de artik bu mac. Besiktas yerine Fener olsa kesin döserdi.

Kaç tane transfer yaptılar hala.yerli çöpleri.oynatiyor gerizekalilar

Geri
Üst Alt