SL 20/21 H:29 | Beşiktaş 2-1 Gaziantep FK | MS | 6 Mart

Lig sonuncusunu yenemezsen boyle puan kaybetsinler diye beklersin.

Artık bırakalim şu bahaneleri yok bjkye oynamıyor bize oynuyorlar ulan sen hücum ozurlusu a.gucune erzurum'a manchester city gibi hissettirirsen adamlar oynar ..bjk rakipleri güzel uyutuyor son maçlarına bakıyorum ahım şahım pozisyon verdikleri maç bile yok ..
Biz kendimiz kasindik son 2 maçtır bağıra bağıra gelen puan kaybını görmezden geldik her yıl olduğu gibi düşecek takıma can simidi olduk..

Bu maçtan sonra Beşiktaş çok zorlu bir fiksture girecek. Orda puan kaybederler. Önemli olan bizim futbolumuzu geliştirmemiz. Alanya galibiyeti bize donusu çok negatif oldu oyun anlaminda.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz de kolay fikstüre girmiştik lig sonuncusuna puan verdik bunlar ne zaman verecek ya

Lan bi ceza sahasına falan yaklaşın bari. Beşiktaş tek kale oynuyor.

bu ghezzal bizde olsa saunadan çıkamazdı.

Bunlar sezon basi avrupada hacamat edildiginde cok dalga gectik galiba

Sorun oyuncularda degil ki renktas sorun basimizdaki cakma imparatorda
simdi cakma derken yanlıs anlasılmalar olabilir ama imparatorluk donemınde yasamıyoruz ft de suan bi ülkeye hükmetmedıgı ıcın haklı bir söylem yanlıs anlasılmasın

Artık bırakalim şu bahaneleri yok bjkye oynamıyor bize oynuyorlar ulan sen hücum ozurlusu a.gucune erzurum'a manchester city gibi hissettirirsen adamlar oynar ..bjk rakipleri güzel uyutuyor son maçlarına bakıyorum ahım şahım pozisyon verdikleri maç bile yok ..
Biz kendimiz kasindik son 2 maçtır bağıra bağıra gelen puan kaybını görmezden geldik her yıl olduğu gibi düşecek takıma can simidi olduk..
Ya neyi oynamiyor adamlar hızlı paslarla tak tak rakibi aptal edip bos alan buluyorlar. Sonra bizimkiler de burada bunlar bjkye niye boş alan veriyor da bize vermiyor diyor. Sen sürekli yan pas geri pas top kaybı yapip rakibi açamadığın icin olabilir mi :o

antep sa pinto geldiğinden beri ilk defa sumudica topu oynuyor. şaibeli golü yemeseler fena değillerdi esasında. mirallas'ın yokluğu önemli bir handikap tabii hücumdaki üretim konusunda.

mete avantaj meselesini çok yanlış anlamış bir hakem

Geri
Üst Alt