Zemin çok kötü galiba, 2 takım da top sürerken kontrol ederken çok top kaybediyor ama bundan bağımsız başak kötü oynuyor, biraz tempo yapsa 5’lik yapabilir karagümrükü

Rezalet bir maç daha, şu tempoları görünce net şampiyonuz da futbol izlemek hayal bu dakikadan sonra.

Karagümrük bayağı diri görünüyor , Başak bir türlü kendi pas temposunu yakalayamadı ilk 3 haftada.

maçtaki tek güzel şey tezahuratlı kanaldaki kgümrükün tezahuratları.düşünün o derece rezil bir maç

Başakta Crivelli pozisyon alması kötü o yüzden gireceği pozisyonlara giremiyorlar. Bizim Diagne Başak'ta olsa Visca- Caicara çok besler onu bunlar hafta içinde Diagne'yi isterse şaşırmam.

Okan, Sergen ve karbonati görünce bir kere daha anladim. Türkiye’de td falan yok, yetismemis. Terim sonrasi mutlaka bir yabanci td gelmeli. Gecmiste yabanci td’lerin yeterince basarili olamayisi bizi caydirmamali.

Okan, Sergen ve karbonati görünce bir kere daha anladim. Türkiye’de td falan yok, yetismemis. Terim sonrasi mutlaka bir yabanci td gelmeli. Gecmiste yabanci td’lerin yeterince basarili olamayisi bizi caydirmamali.
Terimden sonra gelecek teknik direktoru birakin da baskan terim secsin sn. Fahri Bey

başak'ta ben doymuşluk görüyorum. Taraftarı olmayan bir takımı motive etmek kolay değil.

Kadro şampiyon oldu diye tam değiştirmediler ancak çok yaşlı. Ben olsam bu seneyi yakıp, ŞL'den ve irfan-visca satışından gelen parayla yepyeni genç takım kurardım.

başak'ta ben doymuşluk görüyorum. Taraftarı olmayan bir takımı motive etmek kolay değil.

Kadro şampiyon oldu diye tam değiştirmediler ancak çok yaşlı. Ben olsam bu seneyi yakıp, ŞL'den ve irfan-visca satışından gelen parayla yepyeni genç takım kurardım.
Kimse bir sampiyonluk daha beklemiyor zaten herifler misyonlarini tamamladi bir sure daha oyalanirlar sonra secim olur kapanirlar zaten

Başak böyle devam ederse epey altlarda kalır zaten
Karagümrük kötü oynuyor ama ilginç şekilde yakaladığı 2 fırsatı harcamasa 2-0’dı şimdi
Garip bir takım

Geri
Üst Alt