Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
10 tane atarlar çok netins münih cikar bunlara baska bir sey istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 tane atarlar çok netins münih cikar bunlara baska bir sey istemiyorum
soralım ===> @Hakan Tarcanviviano 2 numara giyiyor. Daha önce 2 numara giyen kaleci gördünüz mü?
Nefret ediyorum bu durumdan. Kone de forvet olarak 2 numarayı giyiyor mesela ve o tarz örneklerden de nefret ediyorum. Futbolcunun hür iradesine bir şey demek olmaz tabii ama inanılmaz irite edici duruyor.viviano 2 numara giyiyor. Daha önce 2 numara giyen kaleci gördünüz mü?
Sen diyince aklıma Pantelis Kafes geldi renktaş, 1 numara giyerdi. 2003-2004 Şampiyonlar ligi maçında Olympiakos formasıyla bize karşı da oynamıştı,o maçta kaleci dışında 1 numara giyen futbolcu görünce şok olmuştum adeta,yaş o zamanlar 10 falan tabiviviano 2 numara giyiyor. Daha önce 2 numara giyen kaleci gördünüz mü?
Biz rangers a elenirsek ülke futboluna iyi bi reset lazimAvrupada bunlar farkli yenilir![]()
Ali bu sene bütün ceplerini boşaltıyor hakemler saldıracak bu açık fakat bizi esas uefa maçları zorlayacak kadromuz tek kulvar olsa yeter fakat Avrupa her açıdan yıpratıcı geçen sene ne hale sokmustu bizibu sene şampiyon biziz fenerasyon tarihî şike operasyonu yapmazsa tabiki.
oyun kalitemiz ligin çok üzerinde ki hazır bile değiliz takım olarak.
Gruplari yedeklerle oynamaliAli bu sene bütün ceplerini boşaltıyor hakemler saldıracak bu açık fakat bizi esas uefa maçları zorlayacak kadromuz tek kulvar olsa yeter fakat Avrupa her açıdan yıpratıcı geçen sene ne hale sokmustu bizi
Ünlü dj in sözü aklınıza gelmedi mi?Bu basakin hali ne boyle ya