Biz önce oynayıp kazansaydık bugün burda Beşiktaş puan kaybetsin isterdim ancak yarın biz çok yüksek kaybedeceğiz. O yüzden Fener ligden düşene kadar Beşiktaş'ın galibiyeti beni üzmez.

beşiktaş'ı ovdugum için çok kişiden eleştiri gördüm ama bu maç cidden bir halt oynamadan bala maç aldılar haftalardır ilk kez puan kaybedecek gibi oynadılar ama olmadı işte..

Ilk gol kupasiz kupanin bi kulbunu bjkye simdiden ikram etti gibi maalsef

Beşiktaş'ın kadro maliyeti bizden düşük mü? Sene başında kağıt üstünde bizden daha kötü kadroları yokmuydu.? Objektif 10 kişiye sorsan en az 9 kişi sezon genelinde bjk daha iyi top oynadı der mi bizden ? O zaman eleştirilecek kişi teknik direktördür.
yav adamlar neciple falan oynuyor yahu
bizde forma giyse her mac küfür yiyecek bir eleman, kalecileri de yok
bizim kadro kat kat maliyetli, ona ragmen bjknin oynadigi topun yarisini oynamiyor bizimkiler
ama sorsan yönetim transfer yapmadi deyip ftyi savunurlar

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bjk kısıtlı kadro ile iyi oynuyor bu takımi başka hocada böyle oynatamaz Malesef forumda bir Hocamız olsaydı İki maçta 5 puan bırakmazdik sağlık olsun haftaya derbiyi kazanırlarsa önleri çok açık.

Ohhh be Başak'ta altta kaldı FB maçına büyük ihtimal potada olacaklar.

Sergen Yalçın gol lazım olmasına rağmen 4-4-2'ye dönmediği için maçı kazandı biz olsak ne kadar hücumcu varsa sokar ortalığı çorba yapar 3-2 yenilirdik son dakika kontra golü ile işte biz bunu anlatıyoruz ama anlayan çok az.

Beşiktaş işte bu her an maç kazanamayabilir kadroları dar kazanmasına üzülmeyin sevinin ileride ne dediğimi anlarsınız. (3-4 aydır bunu diyorum.)

Dış etmenler dediğiniz gibi her zaman oldu. Bu seneye özel bir şey değil ki bu. Dıştan kolaylık sağlanması Beşiktaş'ın ligin en iyi takımı olmadığı anlamına gelmiyor. Aslında demek istediğim bu. Örneğin sizin de dediğiniz gibi önceden ligin en dominant takımı bizken bile hep paçamızdan çekiliyorduk ama o zamanlarda ligin en baskın takımının biz olduğunu biliyorduk. Şu anda öyle bir durum yok. Biz yine eskiden olduğu gibi ligin en iyi oynayan takımı olalım da hakemler bizi aşağı çekmeye çalışsın. Takımımız iyi olmamasının sebepleri listesinin ilk sırasına TFF ve MHK'yı koymak Fenerbahçeli beyinsizlerin burunlarının pislikten çıkmamasının sebebi yıllardır. Biz de bu hataya düşmeyelim. "Herkes bize düşman" diye diye ligden koparsak olmaz. Elbette herkes bize düşman ama dediğim gibi geçtiğimiz yıllardan farklı bir durum yok ki. Önceki senelerde de bize gül dağıtan yoktu. Aslında demek istediğim bu.
Peki futbol bu mudur Doğukan bey, ben de bunu merak ediyorum. Bizim niye her sene rakibimiz sadece sahada karşımızda olan ekip değil. fb ve bjk asla bizim yaşadığımızı yaşamadı. Onların beyinsizliğinin sebebi de zaten bu. Misal şampiyon olmuşken onlara süper final adı altında derbi maçlarını dayamadılar. Puanlarını yarı yarıya kırpmadılar. Sığınmak dediğiniz şeyler bizim elimizdeki şampiyonluğu da götürebilirdi. Ne olacaktı o zaman ? Onca emekler, domine ettiğimiz oyunun, iyi mücadelenin bir anlamı kalacak mıydı ? Buna artı puan vermiyorlar sonuçta. Benim de bahsettiğim şey bu. Ben bir taraftar olarak yoruldum. Yarın maçta ne olacak diye düşünmekten. Keşke tek düşündüğüm çıkarılan kadro olsa, geç yapılan değişikliklere laf etsem, oyunu geç okuduğu için sinirlensem. Ben bunların yanında ekstra sizin de başta dediğiniz şeyleri de bir futbolsever olarak düşünmek zorunda mıyım ? Bunu kabullenmek de hakem hatalarından devamlı yakınmak kadar saçma. Benim de anlatmak istediğim bu. Biz iyi oynasak da mücadele ettik bunlarla ama bu niye sadece biz olduğumuzda oluyor, ben bunu soruyorum. Niye bjk ve fenerde aynı şeyler yaşanmıyor. Hadi bakalım bu sene de koysunlar süper finali de misal görelim. Olacak şey mi bunlar. Şikenin cezasını bile biz çektik, bakacak olursak. Yazık emeklere...Ne olursa olsun, bir taraftar da futbolcu da her sene her sene bunlarla mücadele etmeyi hak etmez. Bu sene farklı durum yok demişsiniz ekstra onu da düzelteyim. Düşmanlarımız 17 takımdan 20ye çıktı.

Vallahi oluyorlar evet duygusal yaklaşıyorum konuya BJK aleyhine yapılan bariz hata ben sayamam.
Diagne atılır falcao atılır mustafa atılır hepsi yok yere atıldı ardaya tuhaf penaltı çalınır caner oyuncumuzla boks yapar devam luyindamaya 4 dikiş atılır devam denir denir bu sezon silindir gibi ezdiler bizi sahada aklıma gelmeyde vardır. Beşiktaşı üzmediler üzmeyecekler bu sezon.
Oluyorlarsa ligden çekilelim. Malum ligimiz bu. Tff ve kurulları baştan ayağa fenerli. Bjk'ye ufaktan destek atılmıştır bir şey demem de gerçek anlamda bir destek olduysa o fenere yapılmıştır. 50 tane kırılma maçında kurtardılar herifleri. Bunlar zaten belli. Sen Ankaragücü ve Sivas'a karşı top oynayacaksın önce. Sonra biz hakem hata yaptı mı tükürükle boğarız şikecileri sıkıntı yok. Ankaragücü ve Sivas maçlarının izahı yok.

Evet artık gerçekleri konuşalım biraz

Sen Ankaragücü ve Sivas maçlarını rezil oynayarak kaybet

Sonra gel bjk'nin puan kaybı yaşamasına bel bağla

Ayrıca 4 senedir bjk'nin oynadığı şu futbolu kaç maç oynadık diye sorsak alacağımız cevap bellidir

Bir elin parmağını geçmez herhalde

Geri
Üst Alt