Maçtan sonra Demba Ba : Başakşehir'in kazanması umurumda değil önemli olan Beşiktaş'ın kazanması diyecektir ...

Bjk cok iyi oynamasa da bizden net olarak iyi oynuyor. Kuru fasulye degiller. Ben Fbnin sampiyonluk ihtimali belirmesin diye demistim.

Yine aynı düşünceye sahibiz aslında. Çıktığımız kapı aynı FB aradan çıksın BJK ile başbaşa kalalım.

Yok ben net bjkyi tercih ederim. Fb ali ile baska seviyeye cikti.

ölümü gösterip sıtmaya razı etmek olur açıkcası. josef-rosier'i filan da geçtim (ki ghezzal yumoşu bile başladı itliklere) beşiktaş'ın 2 stoperinin 10 müdalesinin 7'si faul, 4'ü en az sarı kartlık. serdar'ın kazmalığından yaptığı çirkefliği bunlar sistem içinde yapıyorlar resmen. sahada beşiktaş en az fener kadar kirli ama evet, başkan makamında ali faşosu aziz'i bile sollamış durumda.

kritik maç. bu maçı ve fener maçını geçen beşiktaş şampiyon olur.

vişça döndü. başakcity uzun zaman sonra kazandı. belki beraberlik koparabilirler.

şu iki maçtan 1-2 puanla çıkmaları gerekiyor ki biz tekrar içeriye girelim.

BJK ile fark 5 diyor herkes ama biz BAY geçtiğimiz zaman bunlar Alanya ile oynuyor yani kafadan +3 ekle diye bir şey olamaz.

Basaksehir'in stoperleri Ebubekir'i durduramaz. 3 farkli Bjk galibiyeti bekliyorum

Sen öleceksin kardeş
Sen öleceksin ki biz yaşayalım 🦅

Haşortman hocam belki fenerine kıyak yapmak ister diye umitlensek mi

Bunların puan kaybını bekleyeceğiz
Aykut 1 kere işe yara

Geri
Üst Alt