Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 403
Vişça hazır.Esortmanli çok şanssız en son 10a yakın sakati vardı hücum oyuncuları hepsi pert eğer sakatlar duzeldiyse anca puan umudu olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vişça hazır.Esortmanli çok şanssız en son 10a yakın sakati vardı hücum oyuncuları hepsi pert eğer sakatlar duzeldiyse anca puan umudu olur
Beşiktaş rahat kazanır. Arkadaşlar hakem operasyonu çekilir demiş lakin BJK'ye bu sezon çekilen hakem kıyağı en son 100. yıl şampiyonluklarında vardı. İlk bay geçtikleri hafta sonrası Denizlispor maçında 3-0'dan maçı veriyorlardı ama hakem öyle bir operasyon yaptı ki küçük biçti Denizli'yi. Sergen ağlıyor ya sarı kart verildi diye kendisine normalde Okan Buruk'la yarışır saha kenarında yaptıklarında.
Aboubakar ciddi şekilde sakatlansın başka beklentim yok ...
daha çok maç var.ve şimdi liderliğin stresini yaşayacaklar hele bide futbolun normal kanunuda var barca olsan m.cyt olsan liverpool oyunu oynasan illa ki puanlar gider ,bunun üzerine yukardada belirttim ciddi tepkiler oldu son hafta ,bi denge gelecektir tahminimce.ganyancılar kazanırsa şampiyon malesef
ganyancılar kazanırsa şampiyon malesef
fener maçı da var.
bunu ve fener'i alırlarsa yakalayamayız.
çok maç var ama milli aradan önce ligin kaderi belli olabilir.
f5 yarışın içinde.eğer hamsi ve dünki maçtada takılsalardı kargalara maçı biz olmayalım diye verebilirlerdi.ama yarışın içindeler. o maç bizim önümüzü açabilir.fener maçı da var.
bunu ve fener'i alırlarsa yakalayamayız.
çok maç var ama milli aradan önce ligin kaderi belli olabilir.
arka arkaya sağlam iki maçı var kupayı bilmiyorum ne zaman.f5 ve alanyayla oynayacaklar.bence akbilde enaz onlar kadar şu sıralar için eş değer tehlike.cuma maç yapacaklar ve o maçla beraber 10 içinde iki defa akbille bir defa f5 ile oynayacaklar.
başakşehir
başakşehir(kupa)
fener
şeklinde fikstürleri. ama kupada rotasyon yaparlar muhtemelen. o yüzden yorgunluk anlamında büyük etkisi olacağını sanmıyorum o maçın.
şu iki lig maçında 4-5 puan kaybetmeleri lazım ki tekrar içeriye girelim. puan kaybedecekleri doğru düzgün maç kalmıyor geriye. aksi halde bizle oynayacakları maçta yensek bile önlerine geçemeyebiliriz.
0.07 gol beklentisiyle 4 gol atarlar yine.
100. yıl şampiyonluklarında etkili olan bir eleman yine dışarıda. Sinan Engin ve Alaattin Çakıcı görüşmesini unutmayın ya da Feyyaz'ın yıllar önce o sezon için bir maç öncesi hakemi aradık ve o maçta da rakip kırmızı kart gördü demişti.operasyonda bi yere kadardır renktaş.çok büyük tepkiler bi çok klüpten ve sosyal medyada ciddi sayıda taraftardan isyan oluştu bu daha fazla devam etmelerini engeller.şimdi sıra kargaların enaz 10 maçtır kayrılmalarının bedelini ödeme sırası.