Aboubakar ciddi şekilde sakatlansın başka beklentim yok ...

başakşehir okan dönemi büyük maçlarda çok kötü oynuyordu. Okan buruk'un belki de büyük hoca olamama sebebi bu. Pandemi dönemi bizim neredeyse c takımı çıktığımız maçta bile evinde ezilmişti

aykut ise bu konuda mahir. Defansif olarak işi biliyor. Bizim maçta 45'e kadar pozisyon bulamadık. Penaltı gol olsa belki de yenilmiştik.

Fb'yi de kupada yendi. Bence bu maçta da, son maçı da kazandığı için özgüvende geldi, en az 1 puan alırlar diyorum

Beşiktaş rahat kazanır. Arkadaşlar hakem operasyonu çekilir demiş lakin BJK'ye bu sezon çekilen hakem kıyağı en son 100. yıl şampiyonluklarında vardı. İlk bay geçtikleri hafta sonrası Denizlispor maçında 3-0'dan maçı veriyorlardı ama hakem öyle bir operasyon yaptı ki küçük biçti Denizli'yi. Sergen ağlıyor ya sarı kart verildi diye kendisine normalde Okan Buruk'la yarışır saha kenarında yaptıklarında.

operasyonda bi yere kadardır renktaş.çok büyük tepkiler bi çok klüpten ve sosyal medyada ciddi sayıda taraftardan isyan oluştu bu daha fazla devam etmelerini engeller.şimdi sıra kargaların enaz 10 maçtır kayrılmalarının bedelini ödeme sırası.

Aboubakar ciddi şekilde sakatlansın başka beklentim yok ...

mesele abubakar değil renktaş abubakar olmaz uydurur bi penaltı aldırır maçı hakem.mesele rakiplerinin hakkının gaspedilmemesi.rakiplerin penaltısını çalsın kargaların hakettiği her maç enaz iki kırmızıyı çıkarsın görelim bi o zaman.

İntikamını al hoca..
maxresdefault.jpg

ganyancılar kazanırsa şampiyon malesef
daha çok maç var.ve şimdi liderliğin stresini yaşayacaklar hele bide futbolun normal kanunuda var barca olsan m.cyt olsan liverpool oyunu oynasan illa ki puanlar gider ,bunun üzerine yukardada belirttim ciddi tepkiler oldu son hafta ,bi denge gelecektir tahminimce.

fener maçı da var.

bunu ve fener'i alırlarsa yakalayamayız.

çok maç var ama milli aradan önce ligin kaderi belli olabilir.

arka arkaya sağlam iki maçı var kupayı bilmiyorum ne zaman.f5 ve alanyayla oynayacaklar.bence akbilde enaz onlar kadar şu sıralar için eş değer tehlike.cuma maç yapacaklar ve o maçla beraber 10 içinde iki defa akbille bir defa f5 ile oynayacaklar.

fener maçı da var.

bunu ve fener'i alırlarsa yakalayamayız.

çok maç var ama milli aradan önce ligin kaderi belli olabilir.
f5 yarışın içinde.eğer hamsi ve dünki maçtada takılsalardı kargalara maçı biz olmayalım diye verebilirlerdi.ama yarışın içindeler. o maç bizim önümüzü açabilir.

arka arkaya sağlam iki maçı var kupayı bilmiyorum ne zaman.f5 ve alanyayla oynayacaklar.bence akbilde enaz onlar kadar şu sıralar için eş değer tehlike.cuma maç yapacaklar ve o maçla beraber 10 içinde iki defa akbille bir defa f5 ile oynayacaklar.

başakşehir
başakşehir(kupa)
fener

şeklinde fikstürleri. ama kupada rotasyon yaparlar muhtemelen. o yüzden yorgunluk anlamında büyük etkisi olacağını sanmıyorum o maçın.

şu iki lig maçında 4-5 puan kaybetmeleri lazım ki tekrar içeriye girelim. puan kaybedecekleri doğru düzgün maç kalmıyor geriye. aksi halde bizle oynayacakları maçta yensek bile önlerine geçemeyebiliriz.

başakşehir
başakşehir(kupa)
fener

şeklinde fikstürleri. ama kupada rotasyon yaparlar muhtemelen. o yüzden yorgunluk anlamında büyük etkisi olacağını sanmıyorum o maçın.

şu iki lig maçında 4-5 puan kaybetmeleri lazım ki tekrar içeriye girelim. puan kaybedecekleri doğru düzgün maç kalmıyor geriye. aksi halde bizle oynayacakları maçta yensek bile önlerine geçemeyebiliriz.

akbil kasımpaşa f5 ve alanya ile oynayacaklar birde ziraatte akbille.kasımpaşa f5 ci bi klüp f5 yarıştaysa kargaları engellemeye çalışacaktır.ama dediğin 4-5 puan kaybına en yakın iki maç en yakın fikstürdeki akbille ve f5 ile oynaycakları maç.güçlü rakiple oynamalarına eş değer bi konu yukardada yazmıştım liderlik stresi.bunu korumak kolay değil.bizimkisi bu stresten değildi operasyon çekildiği için ve saçma goller kaçırdığımız için.yani o golleri atsak şuan liderdik gene hakeme rağmen.biz futbolun içinde olanları yaşıyoruz şuana kadar kargalar yaşamadı.

Aykut hocam modern futbolun tüm doğrularını yerine getirip Beşiktaş'ı futbol olarak bükecektir diye düşünüyorum.

12 maç kala şampiyon olamayacağımızı tespit eden vatandaşlarımız bu maçnan ilgili dahi tahmin yapamıyorsa o zmn şampiyonluk tahminleri de son derece LÜZÜMSUZdur diyorum

operasyonda bi yere kadardır renktaş.çok büyük tepkiler bi çok klüpten ve sosyal medyada ciddi sayıda taraftardan isyan oluştu bu daha fazla devam etmelerini engeller.şimdi sıra kargaların enaz 10 maçtır kayrılmalarının bedelini ödeme sırası.
100. yıl şampiyonluklarında etkili olan bir eleman yine dışarıda. Sinan Engin ve Alaattin Çakıcı görüşmesini unutmayın ya da Feyyaz'ın yıllar önce o sezon için bir maç öncesi hakemi aradık ve o maçta da rakip kırmızı kart gördü demişti.
Türk futbolunda çok kirli sezonlar vardır ve 2010-2011 sezonu bu kirli sezonlar içinde ilk 5'e giremez bile.

Geri
Üst Alt