Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
Simdi okudum.
Yapmasaydin öyle böyle BJK Alirdi ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden iyiler ve hızlı mı oynuyorlar..Su maçta neyi iyi oynuyorlar yahu..düşük tempoda habire başak ceza sahası dışında al gülüm ver gülüm pas yapıyorlar.. başagin iki tane net pozisyonu vardı beşiktaş pozisyon bulamadi.attigi golde larinin şans golüydu.top sekti kaleye girdi..Su başka takımları övüp bizim takımı yerme işlerini çok seviyorsunuzBizden iyiler
Herşeyden evvel hızlı oynuyorlar
Bu ligin bug'ı bu zaten
Ufaktan bi denedimSimdi okudum.
Yapmasaydin öyle böyle BJK Alirdi ..
Hareketli olmalarindan ziyade Josef ve Atiba nefes aldirmiyor rakip ortasahaya, o yüzden çok cabuk top kapiyorlar, kapamasalar bile rahat pas imkani tanimiyorlar bizim oyunculartop rakipteyken çok uzak oynuyorlar adamlarin bol bol pas opsiyonu oluyor, bunu biz görüyoruzda Fatih Terim nasil göremiyor??Herkes hareketli görmüyor musun? Bizim topçular sene başındaki halindne bile kötü kıvama geldilet sahada birbirine yardım edne yok
Bjkde tüm oyuncular hareket halinde bizde defanstayken top ortasaha geriye gelmiyor top almak için defanstan oyun kurmaya çalışıyoruz sıçıyoruz ortasaha forvete gidemiyor yardıma cok kopuk kesinlikle başı kesik tavuk gibiler cok bariz.Herkes hareketli görmüyor musun? Bizim topçular sene başındaki halindne bile kötü kıvama geldilet sahada birbirine yardım edne yok
Açıkçası su 4 maç içinde en kolay maçları başak maçı. Daha ikinci yarı ne olur bilinmez. Asil zor maçları fener Alanya ve Kasımpaşa. Bugün alsalar bile halen puan kaybetme ihtimalleri yüksek. Ama daha oynanmamış bir ikinci yarı var ve başak iki net pozisyon kaçırdı. Nelet olacağını görcez. Hak ediyosak bir şekilde olacaktır zaten. Hak etmiyosakta fener olacağına bunlar olsun.
Bence bu maçtan daha zor olur. Bide daha bitmedi bu maç belkide yiycekler inşallah... Hadi bakalım çıkmadık candan umut kesilmez. Tabi bizim malligimiz buralara gelmesi bu işin o apayrı bir konukpasa zor mu
Ufaktan bi denedim![]()
TamamdırSana yakinda Kupon yollarim !
Fb şampiyon olacağına dolar 10 lira olsun ta o kadarHerhalde BJK kazanacak kazanmalı, FB şampiyonluğu mu görmek istiyorsunuz?