Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan cezali.---------muslera---
yedlin luyi marcao saracchi
----------taylan----------
-----feghouli gedson-----
kerem----------------henry
----------mohamed--------
önümüzdeki maça şu kadroyla çıksın daha hocaya laf etmem feghouli mutlaka oynamalı
Kaçırdıkları derken bireysel yapılan pas hataları 2 tane başka var mıydı ?Çift forvet iyi güzel de zorluk derecesi yüksek maçlarda canımızı yakar kayserinin kaçırdıklarını başka takım atar falcao ya da mostafadan birini feda etmemiz gerekiyor maalesef
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
etebo olsun bu benim genel ilk 11 im...Taylan cezali.
Mala Bağlar çünkü kanatların deli gibi işliyor. Adamların tek atak şansı kalıyor kontra başka hiçbirsey yapamiyolar. Ama ısrarla yavaş futbol ısrarla sağ kanada bir orta saha göbek oyuncusu atma sevdası. Modern tüm takımlar hızlı kanatlarla oynayıp işi bitiriyor. Biz halen çağ dışı saçma taktikler. Tekrar söylüyorum hocadan baskasi bu baskı altında bu seneyi götüremezdi. Ama hoca da lütfen artık biraz eskisi gibi cesur ol ya. Madrid deplasmanına ofansif çıkmış hocadan bahs ediyoruz. Belki fark yedik ama ofansif çıktık maça ama Kayseri ye karşı Ankaragücü ne karşı böyle kötü oynanmaz. Bu kadar yavaş oynanmaz. Eski hocayı özlüyorum benKerem onyekuru ikilisinin aynı anda oynadığı maçlarda rakip mala bağlıyor.