⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Kaptırdığımız toplarda verdiğimiz pozisyonların hepsi 100 lük buna çare bulamazsak canımızı yakarlar. Ofans anlamında ayaklar kaliteli ama savunmamız o kadar iyi değil sıkıntı çıkartıyor resmen nazar değdi marcao luyi tandemine

Saracchi de çok iyi. Seneler sonra belki de en yaratıcı beklerimizden kendisi. Oyuna katkısını beğeniyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bilemem tabi ama. Gizli kahramanlardan...Zaten sakatlandığı hafta o haline rağmen orta açması da severim böyle topçuları. Arada sert ve agresif olsa da bölgenin en iyisi gibi.

Ulan josef o leyler bacaklarin sayesinde tineeciler 6 puan kazandirdin ayni golu bizede atmisti p .Adamlar cok balli ayni ball bizde yok Ama Arenaya gomucez onlari Arenaya

Akan oyunda pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. Basit bireysel hata yaptık pozisyon oldu yoksa kimse tedirgin olmamıştır.

hocanın akbaba ısrarı yanlıştı. öne geçtikten sonra devre arası onyekuru değişikliği gelmeliydi

Bu dizilişi üstünde ısrar etmeli hoca. Sadece Emre Akbaba yerine Feghouli olmalı, Feg bugün bu takımda belki de en verimli olabileceği yerde oynadı.

4-3-1-2 üzerinde çalışmalı takım, atak organizasyonları oyun kurulumu vs.
Öne geçersek de Onye girip fişi çeker. İlk 11 için çoğu kapanan takıma karşı Onyekuru iş yapamıyor, bugünki formasyon güzeldi ama dediğim gibi üzerine çalışılmalı...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok ve basit pozisyonlar veriyoruz ne oldu bu takımın savunmasına yahu muslera yokken takım defansımız harikaydı muslera gelince mala bağladılar

Kadim dostumuz Kayserispor yine imdadımıza yetişti.
Bir de bu Kayseri düşsün isteyen, nefret kusanlar vardı. Utanırlar mı yüzleri kızarır mı? Hiç sanmam...

Kerem onyekuru ikilisinin aynı anda oynadığı maçlarda rakip mala bağlıyor.
Mala Bağlar çünkü kanatların deli gibi işliyor. Adamların tek atak şansı kalıyor kontra başka hiçbirsey yapamiyolar. Ama ısrarla yavaş futbol ısrarla sağ kanada bir orta saha göbek oyuncusu atma sevdası. Modern tüm takımlar hızlı kanatlarla oynayıp işi bitiriyor. Biz halen çağ dışı saçma taktikler. Tekrar söylüyorum hocadan baskasi bu baskı altında bu seneyi götüremezdi. Ama hoca da lütfen artık biraz eskisi gibi cesur ol ya. Madrid deplasmanına ofansif çıkmış hocadan bahs ediyoruz. Belki fark yedik ama ofansif çıktık maça ama Kayseri ye karşı Ankaragücü ne karşı böyle kötü oynanmaz. Bu kadar yavaş oynanmaz. Eski hocayı özlüyorum ben

Geri
Üst Alt