Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
HeKonya Fener konusunda Feneri şampiyon yaptılar bile. Konuya kilit vurabiliriz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HeKonya Fener konusunda Feneri şampiyon yaptılar bile. Konuya kilit vurabiliriz![]()
pek bir şey oynamıyor ama koşuyor gayret ediyor mücadele ediyor terliyor. Bizimkilerde bunları görüyormusunuz?Yahu arkadaş fener ne oynuyor bana soylermisin ? Deminden beri sampiyon olacak denilen fener Alanya maçında ezilmedimi ? Fener ne oynuyor da sampiyon ilan edilebiliyor ? Fenermi daha iyi Galatasaray mi daha iyi diye sorarsan sabaha kadar Galatasaray derim.
savunmayı kastettim saracchide savunmada güçlü değil.Sarachi Yedlin Ongekuru Kerem bu kanatlardan hizli kanat var mi bos elestiri geciniz
HaklisinDedigim gibi kayseriyi yenemiyorsak kepenkleri indirelim.
Bi konya maçına bakarak fenerin koşuyor olması çok garip geliyor bana. Fener duran top harici kac tane organize golu var ? Tamam cok iyi top oynamıyoruz ama emin ol fenerden daha iyiyiz. Mesela terlemeden pozisyona giriyoruz eger onyekuru 2 3 maçtır kaçırdıklarını atsaydı su anda sampiyonluk şarkıları söyleniyordu burdapek bir şey oynamıyor ama koşuyor gayret ediyor mücadele ediyor terliyor. Bizimkilerde bunları görüyormusunuz?
bunlar kadar mücadele etsek puan farkı ile liderdik.
daha bir hafta önce fenere gülüyorduk eh boşuna dememişler gülme komşuma gelir başınayenileceksiniz, yenilmek için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep yenildiniz, hep erken havlu attınız. allah yardımcınız olsun.
daha bir hafta önce fenere gülüyorduk eh boşuna dememişler gülme komşuma gelir başına
Allah'ın tokadı hep fenere olmayacakmış demekki bizde kaşınıyoruz.
Kredimiz kalmadı zatenBelhandanin cezalı olması sebebi ile Orta saha Taylan Gedson Emre Kılınç ile kurulur diye tahmin ediyorum Umarım Feguoli göbekte oynamaz Bu maçtan yapılacak bir puan kayibi ile lige havlu atarız.
Iyide sen yavas demissin Yedlinde Sarachide hizli oyuncularsavunmayı kastettim saracchide savunmada güçlü değil.
Belhanda cezaliMuslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Babel Feghouli Belhanda Onyekuru
Mohamed
Babel gecen mac ki performasiyla 11'i hak etti. Falcao'ya ise hala guvenmiyorum. Ortada Feg yerine Kilinc veya Arda da olursa anlarim ama Gedson ve Etebo oynamamali bence. Zaten bu ikisi 11'e girdiginden beri oyunumuz dustu. Onyekuru bu mac da sabrimizi zorlarsa Kerem'i almaktan geri durmamali.
Kredimiz kalmadı zaten