⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Yahu arkadaş fener ne oynuyor bana soylermisin ? Deminden beri sampiyon olacak denilen fener Alanya maçında ezilmedimi ? Fener ne oynuyor da sampiyon ilan edilebiliyor ? Fenermi daha iyi Galatasaray mi daha iyi diye sorarsan sabaha kadar Galatasaray derim.
pek bir şey oynamıyor ama koşuyor gayret ediyor mücadele ediyor terliyor. Bizimkilerde bunları görüyormusunuz?
bunlar kadar mücadele etsek puan farkı ile liderdik.

Kimin şampiyon olacağını bilemem. Galatasaray dışındaki takımların nasıl oynadığına da pek ilgil değilim. İki rakip takımın kollandığını, bizim ise doğrandığımızı biliyorum. Tüm bunlar bir kenara ama Kayseri Sivas Konya Antalya paşa Karabük ankaragücüne puan kaybeden takım nasıl şampiyon olacak?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pek bir şey oynamıyor ama koşuyor gayret ediyor mücadele ediyor terliyor. Bizimkilerde bunları görüyormusunuz?
bunlar kadar mücadele etsek puan farkı ile liderdik.
Bi konya maçına bakarak fenerin koşuyor olması çok garip geliyor bana. Fener duran top harici kac tane organize golu var ? Tamam cok iyi top oynamıyoruz ama emin ol fenerden daha iyiyiz. Mesela terlemeden pozisyona giriyoruz eger onyekuru 2 3 maçtır kaçırdıklarını atsaydı su anda sampiyonluk şarkıları söyleniyordu burda

yenileceksiniz, yenilmek için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep yenildiniz, hep erken havlu attınız. allah yardımcınız olsun.

yenileceksiniz, yenilmek için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep yenildiniz, hep erken havlu attınız. allah yardımcınız olsun.
daha bir hafta önce fenere gülüyorduk eh boşuna dememişler gülme komşuma gelir başına
Allah'ın tokadı hep fenere olmayacakmış demekki bizde kaşınıyoruz.

Belhandanin cezalı olması sebebi ile Orta saha Taylan Gedson Emre Kılınç ile kurulur diye tahmin ediyorum Umarım Feguoli göbekte oynamaz Bu maçtan yapılacak bir puan kayibi ile lige havlu atarız.

Çok uzun bir aradan sonra yeniden merhaba sevgili kardeşlerim.

İnşallah dönüşümün ilk maçını rahat kazanacağız.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Babel Feghouli Belhanda Onyekuru
Mohamed

Babel gecen mac ki performasiyla 11'i hak etti. Falcao'ya ise hala guvenmiyorum. Ortada Feg yerine Kilinc veya Arda da olursa anlarim ama Gedson ve Etebo oynamamali bence. Zaten bu ikisi 11'e girdiginden beri oyunumuz dustu. Onyekuru bu mac da sabrimizi zorlarsa Kerem'i almaktan geri durmamali.​

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Babel Feghouli Belhanda Onyekuru
Mohamed

Babel gecen mac ki performasiyla 11'i hak etti. Falcao'ya ise hala guvenmiyorum. Ortada Feg yerine Kilinc veya Arda da olursa anlarim ama Gedson ve Etebo oynamamali bence. Zaten bu ikisi 11'e girdiginden beri oyunumuz dustu. Onyekuru bu mac da sabrimizi zorlarsa Kerem'i almaktan geri durmamali.​
Belhanda cezali

İzlememe kararı aldım çünkü sağlığımı bozacak bu iş. Böyle skandal bir sezon görmedim bitse de kurtulsak.

Geri
Üst Alt