- 1 Ağustos 2014
- 63.000
- 73.273
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden ligin son maci mi bu ? Daha 11 mac varken, rakibin sana geliyorken neden ? Tamam iyi oynamiyoruz ama rakiplerimizde uber degil. Bizden fazla mucadele ettikleri dogru ama hicbir sey bitmis degil. Uzuluyorum boyle yazanlari gorunce. Gorduk dun iste bjk’yi haftalardir mucadele ettikleri icin kazaniyorlar, saygi duyuyorum ama cok dominant ve tempolu bir oyunlari yok. Takima guvenmekten ve yonetime simdilik ses cikarmadan desteklemekten baska caremiz yok. Kizginligimizi sezon sonu ilgili paydaslara iletiriz.Rahat yeneriz ama iş işten geçti gibi gibi
Bu ne ya.. videoya baktim emre k. Dedi. Yanlis emreyi koymuslar
Saçmalamışlar
FT'ye guvenir misin?Saçmalamışlar
Emre Kılınç dururken Akbaba oynamaz
ZeminNeden ligin son maci mi bu ? Daha 11 mac varken, rakibin sana geliyorken neden ? Tamam iyi oynamiyoruz ama rakiplerimizde uber degil. Bizden fazla mucadele ettikleri dogru ama hicbir sey bitmis degil. Uzuluyorum boyle yazanlari gorunce. Gorduk dun iste bjk’yi haftalardir mucadele ettikleri icin kazaniyorlar, saygi duyuyorum ama cok dominant ve tempolu bir oyunlari yok. Takima guvenmekten ve yonetime simdilik ses cikarmakdan desteklemekten baska caremiz yok. Kizginligimizi sezon sonu ilgili paydaslara iletiriz.
Yok kilinc zaten. Kutlu kilinc dedi görsel yanlisSaçmalamışlar
Emre Kılınç dururken Akbaba oynamaz
Zemin
Hakemler
Federasyon
Yönetim
Hocanın tercihleri
Seyircisiz
Bunların hepsi bir arada üstelik 5 puan gerideyken çok ama çok zor.
Sonuna kadarFT'ye guvenir misin?
Şuan maçlar eşit, şuan fark 5, oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor, kazanılsa son iki hafta 5 puan kaybetmezdik.Yenersek fark 2 oluyor 5 degil.
Zemin rakibede zemin. Ona gore Ataturk Olimpiyat stadinda ya da sahaya uygun kadroyla oynarsin. Hoca’nin tercihleri konusunda yorum yapmistim. Sezon sonu biter gerekli tepki gosterilir sampiyon olsakta olmasakta. Hakem ve federasyon, 92 sezonundan beri takip ederim kollandigimiz ya da enazindan dengeli idare edilen bir lig izledigimiz sezon sayisi 3 ya da 5’tir. Yani cok alisik oldugumuz bir durum. Play-off oynattilar/icat ettiler ona ragmen sampiyon olduk bu duzende.Zemin
Hakemler
Federasyon
Yönetim
Hocanın tercihleri
Seyircisiz
Bunların hepsi bir arada üstelik 5 puan gerideyken çok ama çok zor.
Kanati felc ederKanatta diri bir akbaba.