⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

Falcao-Mohammed çıkar mı hoca yav :unsure:

Muslera,Yedlin,Marcao, Luyin, Sarachi, Gedson, Emre K. Taylan,Onyekuru,Falcao,Muhammed.Falcao Haric yavas adam yok ilerde rakibe nefes aldirmayacaksin.Gayette atletik bi 11 cok zor olmamali.Bu kadroyu cikarmak cok zor olmamali.

şimdi dünkü puan kaybının siniri biraz geçipte sakin kafayla düşününce aslında dün çok da kötü oynamadık. Sonuçta rakip Sivas, kötü bir takım değil. Bir çok pozisyona girdik ki 2 3 tanesi mutlak gol şansıydı. Linnes o eşşekliği yapmasa maçta önce geçen taraf biz olurduk ve 3 puanı da alırdık diye düşünüyorum. Ahım şahım top oynayan takım yok ligte, bizim takımdan da öyle bir futbol beklentisi içine girmemiz yanlış. Biraz daha dikkatli oynar, biraz daha sahaya yürek koyarsak, şans da yanımız da olur, sonunda da mutlu sona ulaşırız diye umut ediyorum. Önce Kayseri ardından da Rize'yi geçip 6 puanı cebimize koyalım. Sonra tekrar puan cetveline bakar yorum yaparız.

1n8mlkkv.jpg

Formsuz Onyekuru ve Feghouli varken bunu denememiz lazım, Babel aslında iyi oynuyor ama bu sistemde kanat olmaz.

Yapılan tetkikleri sonrası sağ ayak bileği iç yan bağlarında ikinci derece sprain (orta düzeyde zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen Ryan Donk’un tedavisine başlandı.

Kayseri maçında yok

Yapılan tetkikleri sonrası sağ ayak bileği iç yan bağlarında ikinci derece sprain (orta düzeyde zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen Ryan Donk’un tedavisine başlandı.

Kayseri maçında yok

Dün hocanin görmek istemedigini tanri gördü de bu sakatlandi. Yoksa bunu cikaracagi falan yoktu, ki sakatlandiginda da kac dakika gecti degisiklik gerceklesene kadar.

Bir futbolcumuzun sakatlanmasina sevinecek duruma düsürdüler bizi ya ben daha ne diyeyim.

Fatih Hoca'nın Mostafa ve Falcao'nun birlikte oynayacağı ve ayni zamanda orta sahanında sert olacağı bir sistem bulması lazım.

Bu duzen zaten her takima karsi oynatilmaz. Ortasahayi kullanmayan ve kapanan takimlara karsi bu sistem kullanilabilir. Ben, Etobo ve Taylan'in ayni anda oynatilmasinin yanlis oldugunu dusunuyorum. Cok kisi hale geliyoruz. Elimizdeki en uygun b-b oyuncu Gedson ama daha defansif rol verilmesi lazim ve tek pas oynamasini istemesi lazim hocanin tabiki supriz dribling de. Takimda 10 numaraya en uygun isimse Feghouli. Agir oldugu icin kanatda verimsiz oynuyor ancak ortada daha basarili olacaigini dusunuyorum. Zaten diger alternatif Belhanda.

Sezon sonunda şu feg den de kurtulmak şart hem sürekli sakatlanması hem yüksek maaş hem de fizik olarak epey geriye gitmesi gözden çıkarılacak adamlar listesinde başta gelmesi gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt