⚽ SL 20/21 H:30 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | MS | 13 Mart

1- Onyekuru 70 te oyuna giriyo.
2- Kerem ne yaptı bilmiyorum bu takımın ilk onbir oyuncusudur. Bir türlü girmiyor 11 e
3- Lyundama biraz formsuzdu ama iyikende nedense onbire Donk girdi.
4 Geçen hafta neden yedlin yerine Linnes oynadı. Yedlinin ölüsü daha iyi linnesten.
5- Emre Akbaba bugün 70 dakika sahada kaldı.
6- Ligin son periyodundayiz sahada halen kağnı takım var.
7- Elinde çok iyi bir kadro varken Ligin en kötü takımları en çapsız hocaları bize karşı acaip basit pozisyonlar bulurken biz pozisyon üretmekte neden bukadar zorlanıyoruz.

Bu sorulari ben bir taraftar olarak görüyorum ve soruyorum. Bizim teknik ekip göremiyor soramiyor. Fatih hocayı çok severim. Efsanemizdir.. Bu şartlarda başka hoca da bu yükü kaldiramazdi bunun bilincindeyim ama hocam lütfen şu sorunları çöz artık.

Onyekuru 45 de girse farka gıderdi. Kayseri gibi takımların 1 gollük canı var.

Feghouli Sneijder gibi pas verdi aynı.

Müthiş bir asist. Takımda bu asisti de zaten ancak Feghouli verebilirdi. Keşke yeteneğine ihanet eden birisi olmasaydı.

Takımın tamamını kullanmaya başladık falcao dahil daha da akacaz gibi du bakalım. Onyekuru forvet oynasın bazen diye bu yüzden diyodum bana kızmıştı bazı arkadaşlar.

Kerem onyekuru feg falcao güzel 4 lu ayrıcalık caliskan 3 lu orta saha frg in de içinde olduğu çıkar hoca bu kadroyu her maç

Dun ve birkac sayfa once yazdim Feghouli kanat yerine ofansif ortasaha 2. Forvet gibi oynamali. Acilen temposu artmasi lazim

Onyekuru son maçlara bakarsak ikinci yarıları daha verimli değil mi...Bana mı öyle geliyor. Çocuk ayrıca forvet olmayı daha çok seviyor. Gördüğüm bu.

Basketboldaki 6. adam gibi onyekuru'yu sonradan oyuna almak lazım.

Geri
Üst Alt