SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Kaç haftadır bir kart bile görmez mi yav bu takım
Sınırdakiler hep aynı

2021-03-15 (9).webp

Bu sezon bizim şampiyon olmamız çok önemli ama daha da önemlisi fenerin şampiyon olamaması bana kalırsa. Bu yıl da olamazlarsa ligin küçük takımlarından birine dönüşecekler iyice. Beşiktaş'ın 1 şampiyonluk daha alması çok da etkilemez bizi.

Bu maçtan istediğim önce beraberlik, sonra da Beşiktaş galibiyet. Fener iyice girsin yerin dibine, küçük anadolu takımı olduklarına kendileri de şahit olsunlar artık.

Beşiktaş'ı biz sahamızda yeneriz, yenmeliyiz de zaten. eksik maçlarını da hesaba katarsak 2 puan fark var aramızda. Onu da kapatırız biz, adam gibi futbol oynamaya başlarsak.

Beşiktaş'ın da bizim de zor maçlarımız var. Artık kolay maç da yok, düşme hattındaki takımlar da tehlikeli.

Özet: Berabere bitmiyorsa maç, Beşiktaş feneri yensin, fener iyice boka batsın.

Erol Hocama not
Altay
Nazım Serdar Atilla Caner
Gustavo
Osayi Ozan Pelkas Valencia
Thiam
Bu kadroyla çık sana güveniyoruz hocam

Fbmiz bjkmizi şüphesiz düdükleyerek bizim yolumuzu acarken karbonat ve harvardli vizyon baskanin fbdeki maceralarinin da devamini mujdeleyecektir.

Bu sezon bizim şampiyon olmamız çok önemli ama daha da önemlisi fenerin şampiyon olamaması bana kalırsa. Bu yıl da olamazlarsa ligin küçük takımlarından birine dönüşecekler iyice. Beşiktaş'ın 1 şampiyonluk daha alması çok da etkilemez bizi.

Bu maçtan istediğim önce beraberlik, sonra da Beşiktaş galibiyet. Fener iyice girsin yerin dibine, küçük anadolu takımı olduklarına kendileri de şahit olsunlar artık.

Beşiktaş'ı biz sahamızda yeneriz, yenmeliyiz de zaten. eksik maçlarını da hesaba katarsak 2 puan fark var aramızda. Onu da kapatırız biz, adam gibi futbol oynamaya başlarsak.

Beşiktaş'ın da bizim de zor maçlarımız var. Artık kolay maç da yok, düşme hattındaki takımlar da tehlikeli.

Özet: Berabere bitmiyorsa maç, Beşiktaş feneri yensin, fener iyice boka batsın.
Aynı fikirdeyim fenerin yenmesini isteyenler var hiç gerek yok her türlü yenilsin ibinalar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslında fb'nin kazanması yarışın 3 takım arasında devam etmesi anlamına geliyor.

fb yenilirse gg

yarış kargalarla bize kalıyor

bu durumda berabere bitsin

Fener derbylerde ilginc takim

Senor zamaninda, blowtas 3-0 iceri girmisti. Adamlar napip edip az kala 4-3 kazaniyordu.

Derbylerde degisik takim bunlar.

Bjk kazanirsa: fener cöker antu yanar
Beraberlik: isimize yarar
FB kazanirsa: sampiyonlugun ein büyük adayi oluruz.

ne cikarsa ciksin isimize yarar

Vall ne derseniz bilmem ben Galatasaray’imin sampiyonlugu icin en hayirli skor olan fener galibiyeti istiyorum. Boylelikle Erol falan da gitmez bir sure daha susarlar sonraki hafta biri yener bunlari bu futbolla. Biz isimize bakalim. Onumuzdeki takim takilsin gerisi bizi ilgilendirmez.

Bjk li oyuncuları merak ediyorum bu maçtada kart yemeden bitirebilecekler mi? En az 1 kirmizi 2 3 sari cikmasi lazim

fb galibiyeti>beraberlik>bjk galibiyeti

Beşiktaş şu maçı da alırsa %70 şampiyon olur.Aradaki puan farkı 5 + ikili averaj da onların lehine yakalayabilmemiz imkansız gibi bir şey.

DERBİ ORANLARI AÇIKLANDI

1.85 - Beşiktaş
3.10 - Beraberlik
2.80 - Fenerbahçe

Bjk yensin Fb nin fişini çeksin, hakemlerin üzerindeki fb baskısı kalksın sonra biz her türlü yürürüz.

Kağıt üstünde fenerin maçı alması çok zor

ama başak maçındada zordu aldılar,aldırdılar

ts maçındada zordu aldılar

belki yine bi sürpriz yaparlar

02çş şeklinde bitsin bu maç

Geri
Üst Alt