Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.535
- 18.112
- 2.228
febeyi bejekeden ziyade nazım düdükleyecek izlenimi hakim bende şuan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erol eski oyun anlayışına dönmüş topu yine rakibe bırakıyor bu tarz takıma dikine oynamak epey güç . Bu arada kargalarda seyirci almış gibi sesler efsane alemin enayisi biziz beKargalar kazansın dedik diye kargalar bile bizim gibi yan pas geri pas yapmaya başladı.
Burda bile çile çekiyoruz
Ne bileyim hocam, hertarafta Fener yensin, puan farkı açılmasın diyorlar, anlamadım gitti.Fenerin kazanmasını falan istemek saçmalık zaten , cuma günü kaçırdık biz o treni bitti
Cl ön elemesine katılmamız lazım şikeciler bu maçı kaybederse dağılır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah'tan irfanı almadık
4 büyüklerde en formsuz kaleci şu an için maalesef Muslera
Sakatlık dönüşü bilinen form düzeyine gelemedi
Harbiden eller havada sürekli, her zamanki gibi çok itici yaBir düdükte sergen'e verseler de o yönetse maçı. Adam her pozisyona itiraz ediyor, 4.hakemin yanından ayrılmıyor.
işi biliyor, en cok kollandiklarini halde her hafta zirt pirt agliyor bunun da ekmegini yiyorSergen ağlama lan artık it herif ağlama allah belanı versin ağlama itici şerefsiz
Ya yapmayın lütfen ya her şey skor değil4 büyüklerde en formsuz kaleci şu an için maalesef Muslera
Sakatlık dönüşü bilinen form düzeyine gelemedi
Bir demedim ben farkındaysanız2019da oynadığımız oyunla şu anki oyunumuz birse ben size bir şey demiyorum.
Ne bileyim hocam, hertarafta Fener yensin, puan farkı açılmasın diyorlar, anlamadım gitti.