SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Ghezzal çok iyi atağa çıkarıyor bjk'yi

Bizde de Feghouli denen futbolcu müsveddesi oynayacak diye bekliyoruz

Umarım sezon sonu defolup gider

Ghezzal kırmızı görse g
Fenerin şampiyon olma ihtimali belirsin istemiyorum ben. Öyle bir ihtimal belirirse sonuna kadar destek alacakları gün gibi ortada. 4.yıldızı bu sene takmamalılar.
Fb şampiyon olabiliyorsa şu leş futboluyla bizde oluruz. Ayrıca averajda da arkamızdalar +1 puan. Bjk bugün kazanırsa muhtemelen alır ligi. Daha 10 hafta var siz “off bitti yaa” diyip duruyorsunuz. Taraftarlıkla çelişmiyor mu sizce de? Bjk da görüyoruz hiçde öyle iyi değiller ki burada da yazdık. Bir ortashamız olsaydı şu maçtan rastgele seç iki tane koy bize çok farklı şeyler konuşuyorduk.

O zaman puan farkı 8di şu an kaç olur maç bitişini beklemek lazım
En kötüsünü düşünelim bjk kazanırsa maç eksiğiyle 5 puan önümüze geçer üstelik bir de bjk ile oynanacak bir maçımız var. Bu durumda fb zaten yarıştan iyice kopar diyebiliriz.

10 maç ve alınabilecek 30 puan var
Şampiyonluk gitti diyebilmek için en azından şu maçın sonucunu beklemek gerek.
Bana göre en kötü ihtimalde bile şampiyonluk gitti denemez ama düşüncenize saygı duyuyorum yine de

Ben de duyuyorum, Murat bey. Matematik olarak şansımız hala var.
Ben bizim ekibe güvenmiyorum. 2019da sorduğunuz için cevap verdim.
O sene inanıyordum bu arada. Taraftar olsa biz geçen sene de olurduk, onu bile çok rahatça diyebilirim. Çünkü fb ve sivas maçları özellikle birinde berabere kalmamıza rağmen bir reaksiyon ve havamız vardı, sonra pandemi girdi, en önemli gücümüz taraftar gitti, yalpaladık ve sağlık daha önemli olduğu için şahsen o seneyi görmezden geldim bir noktadan sonra. Ama bu sene artık bazı şeyleri konuşmak gerek. Gönlümden geçen her zaman biziz ama realist olarak yaklaşmak da durumundayım. Amacım heves kırmak değil, kendi görüşümü beyan etmek, sizler gibi.

Abou felan kırmızı görse keşke
Ligde 2 hafta sonra Alanya ile maçı var bjk'nin
Hadi Paşa'yı yenerler neyse de Alanya bjk'yi zorlar

Bizim en buyuk eksikligimiz stoperlere oyun kurdurmaya calismak.Ayagi iyi olan stoperler tabi ki cok onemli gunumiz futbolunda ama stoperler baski yedigi anda topu orta sahadan gelen oyuncularla kurdurmak gerekli.Bunu Taylan disinda kimse yapamiyor.Onun da her mac yapamadigini az cok biliyoruz.Bjk'nin en onemli artisi Vida-Welington ikilisine Josef ve Atiba ikilisi yardima gelerek alan aciyor,oyunu daha ilerde kurmalarini sagliyolar.Stoperler kuramadigi zaman genelde Atiba ya da Josef topu aliyor ve Ghezzal'in orta alana gelip duvar olmasini saglayarak sag tarafta Rozier'e kulvar oluşturuyorlar.Bu aksam bunu 1-2 kez yaptilar ama iyi kapatıyo Fb o bolgeyi.Anadolu takimlarina karsi cok pozisyona girmelerinin en buyuk nedenlerinden biri bu.Kanat oyuncularinin orta sahaya gelip topla oynayarak beklere bos kulvar olusturmak ve Josef-Ljacic-Mensah-Atiba gibi orta alandan gelen oyunculari ceza sahasi icine sokmak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü oynadığımız zaman şampiyon olamadığımız realitesini unutmayalım. Fbyi desteklemeyelim. Bırakalım bjk şampiyon olsun.

nazım nete yakın kaçırdı 37"

Geri
Üst Alt