SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

vida attı şampiyonluk geldi diyebiliriz.

erol bulut kovulur muhtemelen

Screenshot_20210321_181104.jpg

Kalan 10 hafta

Alanyadan son dk gol yedik Karagümrük maçını ceviremedik 10 kisiden gol yedik a.gucu maçını ceviremedik Sivas maçında son dakika atamadik Rize maçı 3-3 e geldi yine gittik son dk yedik.. Biz şampiyon olacakken kırılma anlarinda lige tutunurduk bu sezon nerdeyse hepsini kaybettik bir malatya'ya attik çok kötüyken bir de kötü zeminde kasimpasaya.
Gidip hatayı bjkyi trabzonu yeneriz genclerbirligiyle berabere kalıp Denizli'ye de 3 puan hediye ederiz sezona dair maalesef hiçbir umudum kalmadı..
bjk kazanır umarım geri zekalı fenerin şampiyon olmaması bu saatten sonra tek temennim..

Rize'ye yaptığımız hataları gidip Beşiktaş'a yaparsak adamlar bize tecavüz eder şimdiden söylüyorum.

Fenerin kazanmasini isteyen arkadaslari anlayamiyorum. Adamlar gaza gelirse hakemleride arkasina alip sampiyon bile olabilirler. Bizden zaten bir cacik olmaz. BJK yensinki Fener yaristan dussun. Adamlar baticak.

Şunlar Arena’da şampiyon olacak takım mı ulan Terim bize neleri yaşatıyorsun. Böyle giderse bunları 1 fatkla yensek bile Arena’da şampiyonluğu kutlarlar.

Geri
Üst Alt