SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Bu sikeciler biz puan kaybettigimiz, yenerlerse sampiyonluk sanslarinin olacagi halde bu macta acayip isteksiz 😂😂

beşiktaş abunun kaçırdığı golü arayacak gibi hissediyorum bu maç ms 0

sözlüge girip serefsiz diye aratsaniz, karsiniza ilk pelkasin resmi cikar

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

yunanı beğeniyorlar burda ama oyun içinde çok kayboluyor bu herif.layiçten pek bir farkı yok

Çok sinirliyim renktaş o ekibe

En çok da Terim'e sinirliyim

Yazıklar olsun yaa

4 senedir bjk'nin oynadığı şu futbolu kaç maç izledik diye sorsak bir elin parmağını geçmez

Artık bir şeyler değişmeli
Haklısın Mert. Fikrini değiştirebilmem için düzgün ve güçlü bir input yok elimde. Tek söylediğim Fatih hoca hatasıyla sevabıyla müzemize ve tarihimize çok büyük başarılar ve kupalar ekletti. Çok büyük emeği de var. Önemli oyuncular da kazandırdı. Ancak bazen olmaz ya da mola vermek gerekir. Kovmak yani aniden ilişiğini kesmek hoş değil ve bize yakışmaz. Sene sonu kapalı kapılar ardında istifa istenir ya da kendisiyle bir değerlendirme yapılır. Ama bu yönetim de hesap vermeli.

beşiktaş oyundan düştü diye yorumluyorum

Topun yuzde 40’i disarda, 60’i icerde.

Bu durumlarda ne zaman tac vermeyi birakacak Turk yan hakemleri?

Aut cizgisinde mesela niye cita daha yuksek, ve topun yuzde 95’i disarda olunca bayrak kaldiriyor?

Cizgi, kural ayni

bu tiam da tam bir zulum

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

mağlup olmak, Fenerli oyuncuların hiç umrunda değil aynı bizim hoca gibi

Bunlar Erol gitsin diye koşmuyor.
Erol gitsin seri yapmaya başlar

Yine gscimbom futbol ulemalari tek maçlik performansla yargı dağıtmaya başlamış.. son 2 macki haline göre Mohammed balon yazsalar antuda buraya taşıyıp kahkahalar atarsınız..

buarada öve öve bitirilemiyen gustavoda son maçlarda sıvıyor

Geri
Üst Alt