SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Az önce bu tinersporun fikstürüne baktım da tinerciler için kaçınılmaz sonla bitecek bir sezon daha olacak gibi. Bu gerzekler yine 3. olurlar...

Gerçekten Galatasaray'ın yarısı taraftarmış.Geçenlerde şampiyonluk ilan ettiğimiz başakşehir maçına baktım tekrardan öyle muazzam bir atmosfer ki bizim milyonluk gamsızları bile çatır çatır oynatır.
Bizim futbolculardan ben öyle delicesine şampiyonluk isteyen göremiyorum ya Taylan Muslera gibi isimler dışında.Keşke tatil yerine kafalarını toplayıp antrenmanlara asılsalar da nerdee :( biz kaç gündür ruh gibiyiz adamlar tatilde
Azracım durum bu biraz da işte. Bizim taraftar misal uA evvelinden baklavalarla falan giderdi antrenmana.
Şimdi biliyorum pandemi ama mesaj bile yayınladıklarını hatırlıyorum. Bunlar takıma ekstra moraldir.
Ben pek sevmem kendilerini ama onlar da bile misal o inanmışlık yok. Biz son iki şampiyonlukta nasıldık, geride bile olsak sosyal medyada ve stadyumda gerekeni hep beraber yaptık. Bu sene bunu bizlerde beceremedik ama sebebi taraftar mı...Bu hale gelmemizin en önemli, baş sebebi biz miyiz. Ben buna katılamıyorum. Takım ışık vermediği için hepimiz böyleyiz. Tekrar takım çıkıp herkesi parçalasa, herkes elbette hakkını verir. Ben de dahil olmak üzere ama daha önce oynadığımız otuz haftada görmediğim bir şey için nasıl olumlama yapabilirim ki. Ne geriye düştüğümüz maçı almışız ne liderliğimizi korumuşuz üstüne son dakikalarda maç alırken bir de vermelere başladık. Ben ne yapabilirim ki. Buradan on bir kişi çıkarsak daha çok inanırım. Öyle diyeyim. Umutsuzluğu kendimizce kafadan yaratmadık sonuçta...

Bjk futbol hayati bitti denilen Aboudan yararlaniyo Biz Zimba gibi gelen vurudugnu gol yapan adami korertmeye basladik.

Hahahaha lan adamlar geçen hafta ligin en kötü 2 takımından birine evinde yenilmiş hala fenerin fiksturunden nasıl bahsedebiliyorsunuz

Kimse şu maçın skoruna göre tekrar hayallere dalmasın. Bizim takımda şampiyonluk ciddiyeti yok. Ayrıca oyun olarak da çok kötü durumdayız. Bu takımdan maalesef Fatih Terim'den ümit kesmiş bulunmaktayım ben artık. 1-1 'lik sonuç sadece olacak olanı biraz ötelemiş oldu. Bjk kazansa resmi olarak şampiyon olacaktı şuan üstü kapalı şampiyon. Lig bitti herkese geçmiş olsun..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu milli arayı iyi değerlndirsek şu hataya bi koysak bir toparlansak.... imkansız değil be zor umutsuz ama imkansız değil neleri başarmadı bu Galatasaray

Bize son 1 şans geldi bu akşam. Bundan sonra tüm maçlarımızı kazanmamız lazım ama Blk Alanya'ya da puan kaybeder ama bizim takım ve Fatih hoca ümit vermiyor maalesef. Bakalım milli aradan sonra yeni bir lig olacak kalan maçlarla seri yapmamız lazım şampiyon olmak istiyorsak.

Geri
Üst Alt