SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Her üç sonuçta da hakemlerin bir hafta boyunca konuşulacağı maç olacaktır. Öncesinde beşiktaş'ın başakşehir kupa maçı da var. 120 dk ve penaltıya kalırsa aslında pek de kayıpları şaşırtıcı olmaz. Ben şahsen beşiktaş yenilsin istiyorum. 2li averajda fener ile olanda avantajlıyız. Hakemlerin desteğine rağmen bile kayıp yapma riski fb'de daha fazla. Ekstra bjk bu maçı kaybederse düşüşe geçebilir, o moral bozukluğu ile. Hele de beklenen kargaşa çıkarsa sosyal medya savaşları gibi ibre tekrar bize dönebilir. Bu maç çok şeyi değiştirecek hissindeyim. İnşallah bize yarayan bir sonuç çıkar.

Vay be, kayıp riski fazla dedik. Bugün bizi yine üzmediler. Kadıköy artık rakipler için yıkılmaz kale. Yenmeyeni dövüyorlar. :ROFLMAO:
Muhakkak bu maçı almalılar ama nedense bana daha çok şey demek isteyecekler gibi geliyor...

Belki de bu sonuçla Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik.

tum fblilerin bjkyi tutacagi gün

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

dünyanın en naif maçı olur, en istemediğimiz şekilde neticelenir. ümitlenmeyelim.

8 senedir şampiyon olmayan bir camianın a takımı şampiyon olsun yok b takımı şampiyon olsun diyeceğini sanmıyorum

Deplasmanda kazanırlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay adiler
ok.gif
Sansar91 - 14.03.2021 21:13​
bos.gif

Umarım 4-5 yeriz averajı da düzeltsin bjk ikili averajda eşitlik olursa gs ile diye.

Fenerin bu maçtan puan alma ihtimali yok teknik direktör değişikliği vs olursa bi ihtimal

bu rezil fener istesede besiktasi yenemez bosuna hayal kurmayin net bir galibiyet alir besiktas

Bu fener bjkyi yenmeyi bırak gol bile atamaz
Hiç heveslenmeyin

Geri
Üst Alt